Aile dizimi çalışması bir atalar çalışması olmakla birlikte bazen kişinin yaşadığı ve onu olumsuz etkileyen bir olayın atalarla ilgili bağlantısı var mı ona da bakılır

Hayatımız ve yaşadıklarımız bir senaryodur.

Eğer hayatınıza her anlamda bolluk ve bereket akıyorsa bu ebeveynlerinizin koşulsuz sevgileri sayesindedir.

Hayat senaryomuzda stresli sahneler mevcutsa çok şanslıyız. Çünkü hayatımızı gözden geçirip, anlayarak yeniden şekillendirebiliriz.

Bu konuda aile dizimi grup çalışması bana göre en etkili yöntemdir çünkü ilk bakmamız gereken yer her zaman kök ailemiz olmalı.

Böyle bir çalışmada annen baban ve kardeşlerinle olan ilişkine daha derin bakılıp annenin ve babanın da bir zamanlar birer küçük çocuk olduğunu ve travmatik olaylar yaşamış olabileceklerini gördüğünde kalbinde onlara kocaman bir yer açabiliyorsun.

İşte o zaman annen ve baban (hayatta ya da değil fark etmez) rahatlayabiliyorlar, çünkü bizler ruhların bedenlenmiş halleriyiz.

Böyle bir çalışma sonrası eğer hayatta olmayan ataların varsa onların ışığa gitmesine vesile olmuş ve onurlandırmış oluyorsun. Muazzam değil mi?

Aile dizimi çalışması bir atalar çalışması olmakla birlikte bazen kişinin yaşadığı ve onu olumsuz etkileyen bir olayın atalarla ilgili bağlantısı var mı ona da bakılır. Çözümlenmemiş meseleler, affedilmemiş eşler, anneler, babalar, dışlanmış aile üyeleri, aldatmalar ve aldatılmalar, yok sayılmış kürtajlar, ölü doğumlar veya erken ölümler, özellikle doğum sırasında ölen anneler, anne atalar varsa ve nesillere baktığınızda aynı hastalıklar, aynı duygu durumları ve aynı olaylar tekrarlanıyorsa aile dizimi çalışması çok etkili oluyor… Mesela bir danışanım boşanmak istiyordu fakat evliliğinde mutluydu ve neden boşanmak istediğini eşi de, kendisi de bir türlü anlayamıyordu. Aile dizimi seansıyla baktığımızda tüm kadın ataları ve erkek ataları nedensiz boşanmışlar… Böyle durumlarda bazen eşlerden birinin ahı kalabiliyor, çocuklar bir tarafa mecbur bırakılabiliyor dolayısıyla aile üyelerine farklı yansıyabiliyor. Boşanma gelenek gibi olmuştu aile bedeninde ve kimse bunun farkında değildi... Kişi bu duygunun atalarından epigenetik olarak aktarıldığını gördüğünde büyük farkındalık yaşamış ve evliliğini devam ettirebilmişti… Aile sistemi aile içerisinde yaşanan sorunları aile içinde halledilmesi için fırsatlar sunar işaretler gönderir. Bu hastalık dahi olabilir. Örneğin; dede yolda yürürken hiç suçu yokken adamın birinin boğazını kesti öldürdü, onun torunu o kesme ve kan ikilisini epigenetik olarak taşıyor. Kasap olarak hayvanları kesiyor ve bu duyguyu dönüştürüyor. Kasabın torunu ise cerrah oluyor o da insanlara şifa olsun diye kesme işlemini gerçekleştirerek dönüştürüyor. İşte burada çok güzel ve faydalı bir dönüşüm görüyoruz ama sistem her zaman bu kadar şanslı olamayabiliyor. O yüzden hayatınızda yolunda gitmeyen, sizi rahatsız eden kısır döngüye sokan ya ben neden böyle bir adamla ya da kadınla evlendim gibi sorular sordurtan bir durumunuz varsa aile dizimi seanslarına ilk önce temsilci olarak sonra danışan olarak katılmanızı tavsiye ederim.

BOL FARKINDALIKLI GÜNLER DİLERİM