Dabbetül Arz yerin yaratığı demek.
2019 yılında yerin yaratığı yapay bir mikrop oluşturarak insanlığı bozmak istedi. Dabbetül arzın işaret ettiği yıl 2019'dur.
Oluşturulan aşı ile insan geninin bozulması sağlandı. Ve sonrasında sayısız ölümler gerçekleşti.
O dönemlerde yakınım olan birisinin şehir hastanesine kaldırıldığını öğrendim. Acil şekilde hastaneye gittim ve bilgi aldım. Ayakta tedavi olmak için gelen kişi bir gün öncesinde aşı olmuştu. Yapılan aşı pankreasa saldırarak pankreasın parçalanmasına sebebiyet vermiş ve ayakta hastaneye giren akrabamız vefat etmişti.
Bu durumu biraz araştırdığımda söz konusu mevzunun aşı yüzünden olduğunu bizzat yetkililerden dinledim. Aşı yüzünden Avrupa'da 40 milyon şikâyet yapıldı.
Avrupalılar aşıya uyandı ama ülkemizde hala bir uyanış söz konusu değil.
Kısacası Avrupalılar bunun bir tuzak olduğunu gördü.
Ülkeleri yöneten, dünyayı yöneten Amerika'nın üstünde, İngiltere'nin üstünde kısacası bütün dünya devletlerinin üstünde olan bir akıl olduğunu hala göremedik. Bunlar şeytanın asasını taşıyan, Hz. Ademin cennetten atılıp Dünya'ya gönderilmesini sağlayan ve şimdi de Ademoğullarının dünyadan atılması için mücadele veren şer odakları.
Ben bir çiftçi çocuğu olarak tarımı, hayvancılığı bilen insanların içinden geliyorum.
Özellikle son yıllarda verimlidir diyerek bize dayatılan İsrail tohumlarından soğan yetiştiren, domates, salatalık yetiştiren çiftçilerimizin durumunu da görüyorum.
Yerli tohumun artık hayal olduğu ülkemizde domatesin, salatalığın kokusunu bir ben mi unuttum, yoksa siz de unuttunuz mu?
Buzdolabınıza koyduğunuzda mavi ışığı görüp büyüyen salatalıkları hepimiz yemişizdir.
Eskiden kara sığır dediğimiz ineklerimiz vardı. Evet dayanıklıydılar, sabah dağa gönderir, akşam geldiklerinde sağar üç beş kilo süt alırdık. Aldığımız süt bildiğin tereyağı kokardı, yonca kokardı, ot kokardı. Sonra bize genleriyle oynanmış inekler sattılar. Dediler ki bu ineklerden alacağınız süt en az 40-45 kilo. Böyle bir rakam hepimize çekici geldi ve büyük büyük besi çiftlikleri kurduk. Arkasından şunu dediler, bu süt hedefine ulaşmanız için şu yemi kullanmanız lazım, düzenli olarak şu aşıları yapmanız lazım dediler. Biz sabah dağa gönderdiğimiz varlığından bile haberimiz olmayan ineklerin yerine evin kıymetlisi olan, hareket etmeyen, yürümeye mecali olmayan, en ufak bir salgında hastalanan cinsi yabancı koca koca memelileri getirip ahırlarımıza koyduk.
O gün bugündür süt yerine beyaz su içtiğimizi, bir zamanlar annelerimizin yaptığı tereyağı ve peyniri unuttuğumuzu dillendirmeye başladık ama neden böyle bir sonuçla karşılaştığımızı hiç akıl edemedik.
Etin bozulduğu, tohumun bozulduğu bir tuzakla insanı da bozmak istediklerini ne yazık ki anlayamadık.
10 yaşındaki çocukların ayakkabı numarası 42-43 numara,
10 yaşındaki çocukların kiloları 70-80 kilolarda ama bunu övünerek anlattık. Annesinin boyu uzun, babasının boyu uzun ona çekmiştir demeyi tercih ettik. Anne- Baba'nın boyu kısa ise illa aileden birilerine çocuklarımızı benzetmeyi becerdik.
Bakın yaratan insan ömrünün 200 yıla kadar gidebileceği bir formda yarattı insanı. Fakat insan kendisine yaptığı kötülüklerden dolayı şu an yaş ortalaması ülkemizde 65.
Kısacası önce bize doğal olanı unutturdular, sonra da her şeyi ve herkesi gedeolu yaptırdılar.
Yazımın başında bahsettiğim Dabbetül arz yani yerin yarattığı şeytan bize bir tuzak daha kurdu. Ve hepimiz bu tuzağa ister istemez düştük.
Pandemi denen illetle hepimiz evlerimize sığındık hatırlayın. Evlerimizde sıkılınca biz kalktık yaban hayatın içinde yetişen kedi ve köpekleri evlerimizin içine soktuk. Devlet çıkabilirsiniz evlerinizden deyince de hepimiz soluğu tatillerde almak istedik. Ama bir sorunumuz vardı, kendi zevklerimiz için evlerimize aldığımız kedi ve köpekler... Gerçi hiçbir şey tatilimize engel olamazdı. Bizde kalktık para verdiğimiz, adına cins denilen bu kedi ve köpekleri sokaklara saldık.
Peki buraya kadar gözden kaçan nedir? Onu da anlatayım.
Hani şu bizim beş kilo süt veren kara sığırlarımız yerine gidip döllenme ile doğurttukları inekler almıştık ya buna benzer bir durumu da kedi köpekler için yaptılar. Mesela Allah pitbul köpek cinsini yaratmadı, insanlar genleri ile oynayıp yeni bir köpek cinsi çıkardı, bunun gibi birkaç cins daha sayabiliriz.
Bu köpek ve kedilerle hem insanlığı bozdular hem de zevkimiz geçtikten sonra sokaklara terk ettiğimiz bu hayvanlardan korktuğumuz için şimdi de hep birlikte bunları nasıl öldürürüz hesabını yapmaya başladık.
Bakın buraya yazıyorum,
Bundan sonrası çok daha kötü olacak...
Demiştim ya Allah zamanında bizi cennetinden attı, böyle gidersek dünyasından da atacak.
Buna sebep olacak şer odağı var mı var. Allah’ı kıyamete zorlamaya çalışan, zulümleri ile sınır tanımayan İsrail belası var mı var. İşte başımıza belayı ve fitneyi önce bunlar sayesinde getirecek.
Unutmayın İsrail'e iki kere fitne çıkarma hakkı verilmişti. 76 Yıl önce 1948 de çıkardıkları fitne ve 76 yıl sonra 2024 de çıkardıkları fitne.
Ve son olarak,
Müslümanlar Amerika'yı Allah'tan üstün gördükleri için Allah'tan korkmak yerine Amerika'dan korkmayı tercih ediyorlar. Böyle olmasaydı sizce Filistin bu hale gelir miydi?
Ve böyle giderse sıra Lübnan'da, sonrasında sıra Suriye'de ve sonrasında sıra Türkiye'de.
Biz mi? Uyumaya devam edelim...