Elinde para tomarlarıyla küfürler ederek rap yaptığı videolarla, henüz 9 yaşındayken fenomen olan Lil Tay'in, 21 yaşındaki abisi Jason Tian ile birlikte hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis, şüpheli ölümleri araştırıyor.

Lüks arabaların önünde, elinde para destesiyle rap yaparak ün kazanan Lil Tay, ortalığı kasıp kavurmuştu. 9 yaşındaki kızın ününün çocuk istismarı olduğunu söyleyenler bulunduğu gibi, küçük fenomeni ilgiyle takip edenler de vardı.

2018 yılında ortalıktan kaybolan Lil Tay'in abisi Jason Tian, daha sonra internette 19 bin dolarlık bir para toplama çağrısı yapmıştı. Tian, Lil Tay'in babası ve üvey annesinden fiziksel şiddet gördüğünü, mahkemede onlara karşı 19 bin dolara ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Geçtiğimiz saatlerde, Lil Tay'in ailesinin paylaştığı açıklamada ise 14 yaşındaki kız ve abisinin hayatını kaybettiği, durumun soruşturma altında olduğu ve ölüm sebeplerinin henüz bilinmediği belirtildi. Açıklamada mahremiyet isteyen aileye, tepkiler çığ gibi büyüdü. Birçok kullanıcı, kardeşlerin şüpheli ölümünün arkasında babaları ve üvey annelerinin olduğunu iddia etti.

lil tay öldü

Editör: Betül Vural