ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 12 Eylül bölümünde neler oldu?

Mustafa'nın isyanı: Eşim evlilik şebekesine üyesiymiş

Adana'da gelen Mustafa Keleş, 2 yıl önce evleniyor. Evlendiği Emine hanım ile Emine Hanım'ın kızı sayesinde tanışıyor. Mustafa Keleş'in kızı Nazife Keleş'in arkadaşı olan Emine Hanım'ın kızı Güler Ece İşgüven arkadaştı.

Mustafa, ''Yeni eşim Emine, kızım Nazife'yi kaçırdı. Bunlar şebeke kızıyla birlikte benim kızımı kulllanıyorlar. Evlendikten 6 ay sonra eşim başka erkeklerle telefonda konuşuyordu. Defalarca uyardım, yakaladım. Bu insanlarla dini nikah kıyıyor ve dolandırıyor. Evlilik şebekesi üyesiymiş. Kızını da bu iler için kullanıyor. Benim kızımı da kullanıyorlar. 5 aydır kızımdan haber alamıyorum, her yerden engellemişler'' dedi.

17 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Gülçin Gelin kaç puan aldı? 17 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Gülçin Gelin kaç puan aldı?

Mustafa'nın eşi Emine ve ailesi canlı yayına bağlandı. Emine, ''Kızı ablasının yanında Niğde'de. Bu adam beni para karşılığı sattı. Komşularımız da şahittir. Biz şebekeysek kocam da elebaşıdır. Mustafa beni pavyona sattı. Mustafa'dan sonra pavyonda çalışmaya başladım. Beni Mustafa götürüyordu arabada 1-2 saat görüşüp parayı alıp Mustafa'ya veriyordum. Kızım, gidip kendimi kurtarmamı istedi. Ben onun kızına da kendi kızıma da zarar vermem. Ben Nazife'yi kötü yola sürüklemedim. 1 aydır görüşmüyoruz, ablasının yanında'' ifadelerini kullandı. 

Mustafa Esra Erol

Gülten Uğur nerede?

25 yaşındaki Gülten'e ulaşamadığı için programa katılan anne ve baba kızlarını arkadaşı Serap Özalp'ın kaçırdığını iddia ediyor. 2 Eylül'den beri ailesi ulaşamıyor. 9 Eylül'de bir hesaptan ablasına Gülten adına bir mesaj atılıyor ve evlendiğini ulaşılmasını istemediğini söylüyor. Acılı anne, ''Kızımın kafasını Serap karıştırdı'' dedi. Serap Özalp iddialar üzerine stüdyoya geldi. Serap, '' Gülten saf, masum biridir. Gülten'den haberim yok ama bu mesajı Gülten'in yazdığını düşünmüyorum. Gülten çabuk inanır'' dedi.

Nesime’nin sakladığı sır ne?

Burak, yıllar sonra babası Serhat ile bir araya geldi. Nesime 25 yıl neden bu sırrı sakladı? Serhat'ın şu anki eşi Burak'ı kabul edecek mi?

Kaynak: Haber Merkezi