Ezgi Sertel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1343. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

11 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Hüsna Gelin kaç puan aldı? 11 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Hüsna Gelin kaç puan aldı?

23 yaşındaki Aleyna Arlak 3 aylık evli.

Giresunlu Aleyna Gelin muhasebeci.

Ezgi Sertel, Aleyna Gelin'e nevresim takımı hediye etti.

Karışık meyve kompostosu ikram eden Aleyna Gelin'in sunumu eleştirildi.

Spor-şık bir tarz tercih eden Aleyna Gelin'in salonu gelinleri hayal kırıklığına uğrattı. 

 Mutfağını spor tarzda dekore eden Aleyna Gelin'in halı ve tezgah uyumu eleştirildi. Avizesi mutfağı ile alakasız olarak değerlendirildi.

Haftanın ödüllü oyununda Aleyna Gelin 10 tane sarma sardı.

Hamile olan Aleyna Gelin yatak odasında fenalaşarak Ezgi Sertel ile diğer gelinleri korkuttu. Yatak odasında kırmızı saten bir yatak örtüsü seren Aleyna Gelin'in örtüsü "fazla" olarak yorumlandı. Fon olmayışı ve avizesindeki gümüş detaylar eleştirildi. Ancak tül perdesi beğenildi. 

3 aylık evli Aleyna Gelin'in çeyizi yetersiz olarak değerlendirilirken; hazır parçaların çok olduğu söylendi.

Sunum masasına eleştiri yağdı

Dördüncü gün yarışmacısının sunum masası eleştiri yağmuruna tutuldu. Masasındaki eksikler ve uyumsuzluklar ağır eleştiriler aldı. Hamile olan Aleyna Gelin'in masasında durmadan yemek yemesi ve eleştirilere yanıt vermemesi gelinleri kızdırdı. Aleyna Gelin'den beklentisinin yüksek olduğunu belirten gelinler, hayal kırıklığına uğradığını açıkladı.

İsteme gününü anlatan Aleyna Gelin gözyaşlarını tutamadı.

Aleyna Gelin ve eşi ilişki testinden kalarak altını kaybetti.

17 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Gülçin Gelin kaç puan aldı? 17 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Gülçin Gelin kaç puan aldı?

Aleyna Gelin diğer gelinlerden toplam 9 puan aldı. Aleyna Gelin puanlama esnasında öfkesini kontrol edemedi.

Kaynak: Haber Merkezi