'Blok3' sahne adıyla tanınan rapçi Hakan Aydın, önceki akşam Beyoğlu'ndaki bir mekanda 'Obsesif' adlı yeni albümünün lansmanını gerçekleştirdi.

"Bir yıldır uğraşıyoruz"

Basın mensuplarının sorularına yanıt veren rapçi, "12 şarkılık bir albüm. Bu albüm için bir yıldır uğraşıyoruz. Emeklerimizin karşılığını alacağız. Benim her şarkım sallıyor, bu albümüm de sallayacaktır" dedi.

"Arkasından konuşmam"

Geçtiğimiz günlerde bir video paylaşan Hakan Aydın'ın, eski sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'a göndermede bulunduğu yorumları yapılmıştı. Blok3, "Kimseye yaptığım bir gönderme yok. Hikayeler yaşadık, hikayeyi yaşatan insanlar muhabbet konusu değil. Aşk acısı falan yok. Ben yaşıyorum yazmak için, işimize geliyor böyle şeyler. Zamanında birlikte olduğum hiçbir insanın arkasından konuşmam. Sizin bildiğiniz tek bir kişi var, o da Nilsu. Ben de onun arkasından konuşmam. Herkes kendi yoluna bakıyor" şeklinde konuştu.

Blok3ten Nilsu Berfin Aktaş cevabı İşimize geliyor böyle şeyler

Esra Erol'da 17 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 17 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 17 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 17 Eylül 2024 bölümü izle

"Tatlıses'in izinden gitmiyorum"

Ünlü rapçi, "Örnek aldığınız sanatçı var mı?" sorusuna, "Ben kimseyi örnek almıyorum. İki gün takılmak için yapmıyorum bu işi, kalıcı olmak istiyorum. Otel açacağım, Tatlıses'in izinden gitmiyorum. Kimsenin de izinden gitmiyorum. İsteyen izimden gelebilir. Buradan İbrahim Bey'e diss atmak (meydan okuma/eleştirme) gibi olmasın, ona değil cümlelerim" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Merkezi