Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bursa Yıldırım Belediyesi Mevlana Kentsel Dönüşüm Alanı Anahtar Teslim Töreni’ne katıldı. Özhaseki konuşma yaptığı sırada vatandaşlar, “İsrail’le yapılan ticaretten utanç duyuyoruz” yazılı bir pankart açtı.

Pankartı açan kişilere müdahale edildi. 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Bakan Mehmet Özhaseki’ye İsrail Ile Ticaret Protestosu

Erdal Beşikçioğlu sözünü tuttu: 5 sokak köpeği belediyede görevlendirildi Erdal Beşikçioğlu sözünü tuttu: 5 sokak köpeği belediyede görevlendirildi

İsrail ile yapılan ticaretten utanç duyuyoruz

Özhaseki’ye protestolar program dışında da devam etti. Bir vatandaş, Bakan Özhaseki’ye seslenerek, “İsrail ile yapılan ticaretten utanç duyuyoruz. Hükümet sesimize kulak versin. Ticareti kınıyoruz, lanetliyoruz. Türk halkı olarak utanç duyuyoruz. Biraz hassasiyet gösterin” dedi.

Erdoğan’ın Sakarya mitinginde de protesto edilmişti

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya mitinginde de İsrail ile ticari ilişkiler protesto edilmişti. Erdoğan’ın hitap ettiği kalabalık arasındaki bir grup, “İsrail ile ticaret utancı sonlandırılsın” yazılı bir pankart açmıştı. Miting görüntülerine de yansıyan o pankart, bir süre sonra kaldırılmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi