Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1240. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

23 Şubat Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 23 Şubat Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

Haftanın ilk yarışmacısı 23 yaşındaki Kardelen Okuş 3 aylık evli.

Kocaelili Kardelen Gelin ev hanımı.

Misafirlerinin yapacağı konumlar karşısında idman yaparken görülen Kardelen Gelin’in karşılaması saçma bulundu. Kardelen Gelin misafirlerine kendi elleriyle pişmaniye ikram etti.

Müjdat Gezen'in Muğla'daki gösterisi sağlık sorunu nedeniyle iptal edildi Müjdat Gezen'in Muğla'daki gösterisi sağlık sorunu nedeniyle iptal edildi

Aslı Hünel, Kardelen Gelin’e nevresim takımı hediye etti.

Misafirlerine filtre kahve ve tartolet ikram eden Kardelen Gelin’in sunum peçetesi eleştirildi.

Salonunda mavi tonlar tercih eden Kardelen Gelin'in mevcut aksesuarları beğenilmedi. Kardelen Gelin'in siyah-beyaz mutfağındaki örümcek çok konuşulurken, masasının lekeli olduğu söylendi.

Haftanın ödüllü oyunu çorap eşleme oyunu oldu. Kardelen Gelin 90 saniyede 17 çorap eşledi.

Yatak odasındaki kadife başlığı dikkat çeken Kardelen Gelin'in pufu beğenilirken, aynası kirli bulundu. Çeyizi yeterli ve güzel olarak değerlendirildi.

Masasının baş köşesindeki ıstakoz göz doldururken, Kardelen Gelin'in bardakları pek beğenilmedi.

Kardelen Gelin ve eşi Furkan Bey ilişki testinden geçerek altını kazandı.

Kardelen Gelin diğer gelinlerden 10 puan aldı.

Kaynak: Deniz Dalgıç