NTC Medya'nın NOW için hazırladığı, oyuncu kadrosuyla büyük umutlar bağlanan "Kötü Kan" dizisi, reytinglere yenik düştü. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizi, 5'inci bölümdeki reyting sonuçlarının ardından final kararı aldı. 6'ncı bölümüyle izleyicilere veda edecek olan dizi, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı ve uzun soluklu Arka Sokaklar gibi yapımlarla girdiği reyting savaşında başarısız oldu.

Geçtiğimiz hafta ATV'nin "Kör Nokta" dizisinin ardından, Kanal D’nin "Taş, Kağıt Makas" dizisinin final haberi de gelmişti. Şimdi de Kötü Kan, cuma rekabetine dayanamayan diziler arasına katıldı.

Masterchef'te son eleme adayı belli oldu: 5 Ekim MasterChef potaya hangi yarışmacı girdi? Masterchef'te son eleme adayı belli oldu: 5 Ekim MasterChef potaya hangi yarışmacı girdi?

Kötü Kan'ın yerini, Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'in başrollerini paylaştığı TMC Film imzalı "Gizli Bahçe" dizisi alacak. 18 Ekim'de ekrana gelmesi planlanan bu yeni yapım, cuma gecelerinin yeni iddialı dizisi olmaya aday.

Kaynak: Haber Merkezi