Melis İşiten ile Zaten Şov adlı Youtube programının konuğu olan komedyen Hasan Can Kaya, merak edilen sorulara yanıt verdi.

Masterchef'te son eleme adayı belli oldu: 5 Ekim MasterChef potaya hangi yarışmacı girdi? Masterchef'te son eleme adayı belli oldu: 5 Ekim MasterChef potaya hangi yarışmacı girdi?

Konuşanlara katılan izleyicilerin cast olduğu söylentilerine cevap veren Hasan Can Kaya, "12 bin kişi geldi. Adı belli, kamera görüntüleri var. Bir tane cast çıkarsa ne isterseniz yapacağım. Ben soruları da bilmiyorum" dedi.

Youtube'dan ayrılıp Exxen'e geçtiği için çok tepki alan Kaya, "1 milyon 700 bin abonem vardı, izlenmem 19 milyondu. Acun abiye geçtiğimde 30 bin tweet linç yedim. Acun ağabeyden bağımsız en ufak bir torpil yok üstümde dolayısıyla vefa borcum yok. Mutlu çalıştığım için dışarıdan gelen teklifleri reddediyorum. Terapiye de gidiyorum, iyileşmişim öyle diyor terapist. Ben herkesi affettim. Çünkü çok yorucu ve üzücü." ifadelerini kullandı.

Nasıl kadınlardan etkilendiğini söyleyen ünlü komedyen, "Akıllı kadın, iyi kalp, iyi insanlardan çok etkileniyorum. Üçüncüsü de güzel gülen kız al beni nikah salonuna götür." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi