Survivor All Star 28 Şubat akşamı yayınlanan son bölümüyle izleyicileri hem duygulandırdı hem de heyecan dolu anlar yaşattı. Diskalifiye edilen Sema'nın kardeşi Seda ile vedası duygu dolu anlara neden olurken eleme potasına giren Aleyna'nın sözleri son bölüme damgasını vuran olaylar arasında yer aldı. Öte yandan kırmızı ve mavi takımlar ise iletişim ödülü için kıyasıya mücadeleye girişti.

Konseyde diskalifiye edilmişti

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Pınar ve Sema arasında şiddetli bir kavga yaşanmıştı. Survivor Sema Aydemir, gece saatlerinde Pınar ile sohbetlerinde birden gerilim arttı. Sema'nın "İnsanlara hakaret edemezsin, o yılan dilinle sokamazsın. Bir hakaret daha edersen... " sözünün üzerine, Pınar'ın 'sana mı sorucam' dedi ve Sema Pınar'a yaklaşarak ayağına tekme attı. Ve ikiliyi arkadaşları ayırmaya çalıştı. Yaşanan olay sonrası ada konseyinde Sema diskalifiye edildi.

Andrew Garfield, yeniden 'Örümcek Adam' olmak istiyor Andrew Garfield, yeniden 'Örümcek Adam' olmak istiyor

Aleynda'dan takımına sert sözler

Dördüncü isim olarak eleme potasına giren Aleyna Kalycıoğlu "Adaletsizlik var!" diyerek takım arkadaşlarına sert sözlerle yüklendi. İşte Alyena Kalaycıoğlu'nun sitem dolu sözleri:

"Dördüncü oynadığımız kadın dokunulmazlığında Nagihan yere yığıldı, Merve yine oynamadı, potaya ben girdim. Benim burada anlamadığım tek şey şu; ben elimi taşın altına koyuyorsam dokunulmazlıklarda, koymayan kadın yarışmacıyla neden aynı kefede tutuluyorum. Hatta aynı kefede de tutulmuyorum. O baş tacı yapılıyor. Ben potaya giriyorum. Takımın burada çok büyük bir adaletsizliği var. Ben buna tamam değilim yani çok büyük yanlış burada. Ben mücadele ediyorum 4 tane oyuna çıkmışım ki All Star kadrosunda güç oyunlarında güçsüz kabul ediyorlar beni ve ben 4 oyunda mücadelemi veriyorum neden Sercan'ın oyunu hızlı bırakmasından dolayı. Merve'nin benchte oram ağrıyor, buram ağrıyor diye kendini yere atmasından dolayı. Nagihan'ın kaybettiği her oyunda bir mazaret bulmasından dolayı. Özgür'ün beli arıdığından, Bozok'un kasığı çektiğinden dolayı"

İletişim ödülünün sahibi mavi takım oldu

Survivo'da bu haftaki ödül iletişim ödülüydü. Sevdiklerinin sesini duymak isteyen yarışmacılar ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele etti. Yarışı iki turunda galibi olan mavi takım kazandı.

Suırvivor All Star 46. bölüm

Kaynak: Haber Merkezi