Oyuncu Andrew Garfield, 2012'de ilk defa canlandırdığı 'Örümcek Adam' rolüne dönüp dönmeyeceğine ilişkin konuştu.  2012 yapımı "İnanılmaz Örümcek Adam" filminin ardından 2014 yapımı "İnanılmaz Örümcek Adam 2"nin gişede beklentilerin altında kalmasının ardından 'Örümcek Adam' karakterini bir kez daha canlandırmadı.

'Sahipsizler' dizisinden ikinci tanıtım 'Sahipsizler' dizisinden ikinci tanıtım

“Benzersiz, tuhaf, heyecan verici bir şey varsa yüzde 100 geri dönerim”

Konuya ilişkin Esquire dergisine konuşan Garfield, rolü aniden sona erdiğinde eli kolu bağlı kaldığını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Doğru bir şeyse, kültüre katkı sağlayacaksa, harika bir konsept ya da daha önce yapılmamış, benzersiz, tuhaf, heyecan verici ve dişlerinizi geçirebileceğiniz bir şey varsa, kesinlikle, yüzde 100 geri dönerim."

“Çok minnettarım çünkü bu en keyifli şeydi”

Son olarak 3 nesildir 'Örümcek Adam'ı canlandıran oyuncuları bir araya getiren "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filminde rol alan Garfield, bu filme ilişkin düşünceleri sorulduğunda, "Tobey'nin de bu işe sıcak baktığını duyduğumda bunun ya dünyanın en harika ya da en kötü şeyi olacağını düşünmüştüm. Çok minnettarım çünkü bu şimdiye kadarki en keyifli şeydi" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi