Zeynep Kızıltan kimdir? Zeynep Kızıltan kimdir?

İlayda (ilaydaiilyy) kimdir? İlayda (ilaydaiilyy) nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. İlayda (ilaydaiilyy)’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında İlayda (ilaydaiilyy) kimdir? İlayda (ilaydaiilyy) kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İlayda (ilaydaiilyy)’ın biyografisini haberimizde derledik…

İlayda (ilaydaiilyy) kimdir?

20 yaşında şirketimle nasıl milyon ciro elde ettim ?, Hayatımı değiştiren e-ticaret yöntemini açıklıyorum videolarıyla sosyal medyanın gündemine oturan İlayla namıdiğer ilaydaiilyy edindiği servetle eleştiri konusu oldu. İlayda'nın e ticaret uğraştığı düşünülmektedir. İlayda'nın 18 yaşında olduğu tahmin edilmektedir.

'@ilaydaiilyy' ismiyle Instagram'da paylaşımlar yapan ve sık sık da gündem olan kadın, '17 yaşında sokakta kalan kadından nasıl dünyayı gezen, ev alan, araba alan kadına döndüm onu anlatıyorum' diyerek yaptığı paylaşımıyla gündem oldu.

Garson olduğunu ve kira ödeyemediği için evden çıkmak zorunda kaldığını belirten İlayda, e-ticaret yaparak zengin olanları gördüğünü ve o yola girdiğini anlattı.

Editör: Emre Yılmaz