Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat kimdir? Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat kimdir? Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Aykanat’ın biyografisini haberimizde derledik…

Şehit Uzman Çavuş Mehmet Aykanat kimdir?

1996 doğumlu olan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Aykanat Osmaniye Kadirli ilçesi doğumludur. 28 yaşında olan Şehit Uzman Çavuş Mehmet Aykanat Tunceli'deki kazada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Aykanat'ın ilçeye bağlı Kümbet köyündeki baba evine gelen askeri heyet, acı haberi anne Reşidiye Aykanat'a verdi. Oğlunun şehit haberiyle fenalaşan anne Reşidiye Aykanat'a hazıra bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Babası Ercan Aykanat'ı yaklaşık iki yıl önce kaybeden şehidin bekar ve iki kardeşten büyüğü olduğu öğrenildi. Şehidin baba evi ve sokağa Türk bayrakları asılırken, komşuları ve yakınları da taziye için eve akın etti.

Sosyal medya hesabından haberi duyuran Bakan Yerlikaya: "Tunceli Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucunda Jandarma Uzman Çavuşlarımız Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat, Orhan Burak Büyükçaylı ve Jandarma Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş şehit oldu. Kazada Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Koyuncu yaralanmıştır." ifadelerini kullandı. 

Mehmet Aykanat

Osmaniye'ye şehit ateşi düştü

Tunceli'de zırhlı askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Aykanat'ın (28) acı haberi, memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki baba evine ulaştı.

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Armağan Kara kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Armağan Kara kimdir?

Tunceli'deki kazada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Aykanat'ın ilçeye bağlı Kümbet köyündeki baba evine gelen askeri heyet, acı haberi anne Reşidiye Aykanat'a verdi. Oğlunun şehit haberiyle fenalaşan anne Reşidiye Aykanat'a hazıra bekletilen sağlık ekibi müdahale etti. Babası Ercan Aykanat'ı yaklaşık iki yıl önce kaybeden şehidin bekar ve iki kardeşten büyüğü olduğu öğrenildi. Şehidin baba evi ve sokağa Türk bayrakları asılırken, komşuları ve yakınları da taziye için eve akın etti.

Kaynak: Haber Merkezi