Naim Makas kimdir? Naim Makas nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Naim Makas’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Naim Makas kimdir? Naim Makas kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Naim Makas’ın biyografisini haberimizde derledik…

Naim Makas kimdir?

21 Eylül 1988 yılında Çanakkale’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çanakkale’de tamamladı. İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ise yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Küçük yaşlardan itibaren aile şirketinde mesleki ve ticari tecrübe kazanmasının yanı sıra mimar olan eşiyle birlikte yönettikleri, inşaat mühendislik ve mimarlık firmasında yöneticilik yapmaya devam etmektedir. İnşaat sektörünün yanı sıra, gıda ve tekstil sektöründe de faaliyet göstermektedir.

Tabiat varlıklarını koruma Çanakkale Bölge Komisyonu’nda komisyon üyesi olarak 2 yıl görev yapmıştır. 2017 yılında ASKON (anadolu arslanları iş adamları derneği) Çanakkale şube kurucu üyesi olarak görev yaptı. 2016 yılına kadar gençlik kolları gençlik kolları yönetiminde, 2016 yılından itibaren ise il ana kademe yürütme ve yönetim kurulu’nda çeşitli görevlerde bulundu.

20 Ocak 2021 tarihinde gerçekleşen AK Parti Çanakkale 7. Olağan İl Kongresi’nde il başkanı olarak seçildi. İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Murat Sefa Demiryürek kimdir? Murat Sefa Demiryürek kimdir?

Makas, yaptığı açıklamada, "5 yıldır büyük bir gurur ve onurla yürüttüğüm AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle tamamlamış bulunuyorum" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi