Son birkaç haftadır kripto piyasaları dikkate değer iyileşme gözlemleniyor. Önemli fiyat artışlarından yalnızca Bitcoin, Ethereum veya BNB gibi büyük kripto paralar faydalanmadı. Boğa koşusunun ivme kazanmasıyla birlikte meme coin rallisi, yeni bir altcoin sezonunun sinyalini veriyor.

Bu yükselişe öncülük eden PEPE Coin yalnızca meme sektöründe değil, tüm kripto pazarındaki en iyi yarışmacıları gölgede bırakıyor. PEPE hafta boyunca yüzde 311’in üzerinde artış gösterdi. PEPE’nin büyümesi onun yeni bir ATH’ye (bir kripto paranın ulaştığı en yüksek fiyat seviyesi) ulaşmasını sağladı ve BONK’u geride bırakarak 3’üncü en büyük meme coin oldu.

PEPE Coin 1 dolar olacak mı?

PEPE coin en popüler meme coinlerden biri haline geldi. PEPE’nin geleceği ve 1 dolara ulaşabilme potansiyeli de merak ediliyor. Crowd Wisdom adlı kripto haber sitesinin yayınladığı incelemeye göre, Pepe’nin 1 dolara ulaşması için 200 bin kat artması gerekiyor. Eğer PEPE her yıl yüzde 25 oranında büyürse, 1 dolara ulaşması yaklaşık 55 yıl alacak.

Dolayısıyla PEPE’nin yakın vadede 1 dolar değerine ulaşması ihtimali neredeyse yok gibi görünüyor. Yine de PEPE, potansiyeli yüksek meme coinlerden biri olarak değerlendiriliyor. İlhamını ünlü internet meme karakteri “Kurbağa Pepe”den alıyor ve meme coinlerin kralı olmayı hedefliyor.

Sponsorlu içerik tarafından aktarılana göre, PEPE alternatifi üç yeni proje yatırımcıların dikkatini çekiyor. Frog Wif Hat Token (FWIF), 26 Şubat’ta Uniswap DEX’te başlatılan, güldürü amaçlı bir meme coin olarak öne çıkıyor. Green Bitcoin (GBTC), Bitcoin fiyat tahminlerini oyunlaştırarak kullanıcılarına kazançlar sunmayı planlıyor. Scotty The AI (SCOTTY) ise yapay zekayı merkezine alıyor ve merkeziyetsiz bir borsa kurma planıyla piyasalara girmeyi amaçlıyor. Bu sponsorlu yazıda, projelerin detayları aktarılıyor.

Müge Anlı Nevin Musaoğlu kimdir? Müge Anlı Nevin Musaoğlu kimdir?

Pepe coin sahibi kim? 

Pepe (PEPE), Ethereum (ETH) blockchain ağı üzerinde yaratılmış deflasyonist bir meme coin'dir. PEPE token, Matt Furie tarafından yaratılan ve 2000'lerde çok popüler bir internet meme'ine dönüşen “Pepe the Frog” (Kurbağa Pepe) karakterinden esinlenilerek tasarlanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi