Anter Anter kimdir? Anter Anter nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Anter Anter’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Anter Anter kimdir? Anter Anter kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Anter Anter’in biyografisini haberimizde derledik…

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Anter Anter kimdir?

Kürt yazar ve gazeteci Musa Anter'in oğludur. Musa Anter, Diyarbakır’da 20 Eylül 1992’de katledilmişti. 32 sene sonra aynı tarihte oğlu Anter Anter de hayatını kaybetti.

Anter Anter yıllarca sürgünde yaşamıştır. Sürgünde yaşadığı için babası ile çok sık görüşemediğini belirten Anter Anter, babasının mezarına 'zülüm kader değildir' yazısını astı. Anter Anter Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Akarsu kırsal mahallesindeki evinin banyosunda ölü bulundu. Mahabat Anter adlı kız kardeşi bulunmaktadır.  79 yaşındaki Anter'in Eskimağara köyünde defnedilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi