Özay Kayhan kimdir? Özay Kayhan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Özay Kayhan’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Özay Kayhan kimdir? Özay Kayhan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Özay Kayhan’nun biyografisini haberimizde derledik…

Özay Kayhan kimdir?

1979 yılında Kırşehir’de doğdu. 1998 yılında Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi’ni kazandı. 2002 yılında Akademi’den mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan İstanbul’da Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı. 2007 yılında ikinci bölge görevi için Diyarbakır’a tayini çıktı. 2014 yılında Diyarbakır’dan İstanbul’a tayini çıktı. Polis Akademisinde almış olduğu eğitim ve öğretimde mesleki uygulama dersleri ile birlikte ağırlıklı olarak hukuk dersleri aldı. Buna rağmen mezun olduktan sonra hukuk fakültesine de devam etmek istedi; ama kendini iş yoğunluğuna kaptırınca bu isteğini gerçekleştirmeyi uzun yıllar erteledi. Sonunda İstanbul Aydın Üniversitesi, Hukuk Fakültesine yerleşip, mezun oldu. Hukuk fakültesini severek okudu. 2020 yılına kadar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 4. Sınıf Emniyet Müdürü Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürü olarak süren görevine, 2020 yılı itibari ile Şişli İlçe Emniyet Müdürü olarak devam ediyordu.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

İstanbul’da 16 ilçenin emniyet müdürü değişti. İl Emniyet Müdürlüğü’ne 14 yeni emniyet müdürü ve emniyet amiri görevlendirildi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan oldu.

Kaynak: Haber Merkezi