Selin Öztürk kimdir? Selin Öztürk nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Selin Öztürk’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Selin Öztürk kimdir? Selin Öztürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Selin Öztürk’nun biyografisini haberimizde derledik…

8 Temmuz 2024 Pazartesi günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

23 Mayıs Müge Anlı: 24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra bulundu mu? 23 Mayıs Müge Anlı: 24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra bulundu mu?

Selin Öztürk kimdir?

Duş almak için babasının evine gideceğini söyleyen Selin Öztürk'ten 38 gündür haber alınamıyor. Kendisinden 24 yaş büyük Gökhan Öztürk ile evli olan Selin Öztürk'ün kocası cezaevinde. Bazı günler babasında bazı günler annesinde kalan Selin Öztürk'ü aramak için annesi Müge Anlı stüdyolarına geldi. Manisa'dan kaybolan Selin'in annesi oğlundan ve eski eşinden şüphelendiğini söyledi.

Anne Yeliz Karalar, "Oğlum, kardeşinin telefonunu satıp gittiğini söyledi. Ölü ya da diri kızımı bulmak istiyorum. Bu belirsizlik beni mahvetti. Bu çocuk 6 Nisan'dan beri kayıp. Baba ve abi karakolun kapısından bir kez bile girmediler" dedi.

4 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin gözaltına alındı, Üvey baba Selahattin Yalnız cezaevine gönderildi 4 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin gözaltına alındı, Üvey baba Selahattin Yalnız cezaevine gönderildi

Kaynak: Haber Merkezi