Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 23 Mayıs Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

22 Mayıs Müge Anlı: Dolandırılan Ayten Akyol paralarını geri alabilecek mi? İsmail Demir öldürüldü mü? 22 Mayıs Müge Anlı: Dolandırılan Ayten Akyol paralarını geri alabilecek mi? İsmail Demir öldürüldü mü?

24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra aranıyor

Necati ve Çiçek Akarsu çifti, 24 yıl önce evlatlık vermek zorunda kaldıkları Özge Zehra'yı aramak için diğer kızları Aynur ile birlikte Müge Anlı stüdyolarına geldi. Çiftin 8 çocuğu olduğu dönem, anne Çiçek Hanım şeker komasına girince 9. çocukları olan Özge Zehra'yı 3 Haziran 2000 tarihinde,evlatlık vermek zorunda kalmışlar. 

Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi

Müge Anlı, Özge Zehra'nın tıp fakültesinde okuduğunu, yıllar önce bir telefon ve biraz para karşılığında evlatlık verildiğini açıkladı. Özge Zehra'yı büyüten ailesi yayına bağlanarak, "Anne emzirmeden kızını verdi. Kızının gayet güzel hayatı var. 24 sonra mı Müge Anlı oldu? Yıllar önce neredeydi? Kız yükselmemişti. Yükselince mi aradılar? Belki onlar hesap yapmıştır" dedi.

Özge Zehra

Selin Öztürk'ten 38 gündür haber alınamıyor

Duş almak için babasının evine gideceğini söyleyen Selin Öztürk'ten 38 gündür haber alınamıyor. Kendisinden 24 yaş büyük Kenan Öztürk ile evli olan Selin Öztürk'ün kocası cezaevinde. Bazı günler babasında bazı günler annesinde kalan Selin Öztürk'ü aramak için annesi Müge Anlı stüdyolarına geldi. Manisa'dan kaybolan Selin'in annesi oğlundan ve eski eşinden şüphelendiğini söyledi. Anne Yeliz Karalar, "Oğlum, kardeşinin telefonunu satıp gittiğini söyledi. Ölü ya da diri kızımı bulmak istiyorum. Bu belirsizlik beni mahvetti. Bu çocuk 6 Nisan'dan beri kayıp. Baba ve abi karakolun kapısından bir kez bile girmediler" dedi.

Selin'in iddiaların odağındaki abisi Furkan, Müge Anlı stüdyolarına gelerek, "Beni babam ve babaannem büyüttü. Ben böyle bir iftirayı kabul etmem. Gerçekleri anlatmak için geldim. Selin yasaklı maddeler kullanan bir kız. Bunlarda dolandırıcılık var. Bir bana bakın bir onlara bakın. Ben nasıl onlarla kalayım? Ben 28 yaşındayım. Babamla yaşıyorum. İyi ki onunla yaşıyorum. Bunlarla yaşasam belki ölürdüm" açıklamasında bulundu.

Selin Öztürk

Muhabir: Deniz Dalgıç