Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 4 Haziran Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

3 Haziran Müge Anlı: Üvey baba ile ilgili sıcak gelişme, cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi 3 Haziran Müge Anlı: Üvey baba ile ilgili sıcak gelişme, cinsel istismar suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği Müge Anlı’da ortaya çıkmıştı. Yıllarca baskı, şiddet ve taciz gören genç kızların yardım çığlığı yanıt buldu. Sapkın baba için yolu cezaevi oldu.

Üvey baba Selahattin Yalnız, 'cinsel istismar' suçundan cezaevine gönderilirken; Suça iştirak etmekten tutuklanan anne Fitnat Ertekin ise serbest bırakılmıştı. Annesine kırgın olan Tülay, annesiyle kalmak istemediğini söylemişti. Müge Anlı, Fitnat Ertekin'in yeniden gözaltına alındığını açıkladı.

Kadriye Pipun 13 gündür kayıp

Güldane Süsemcik, gelinini ve yanında götürdüğü 2 torununu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Güldane Süsemcik, Çocuklarıyla birlikte kaybolan gelini Kadriye Pipun'un internetten bilgi edinip oğlunu zehirlemeye çalıştığını söyledi. Kadriye Pipun'a 13 gündür ulaşılamıyor.

Gelinim oğlumu dolandırdı

Güldane Hanım, "Gelinim Kadriye torunlarımı alıp ortadan kayboldu. Elden 450 bin lira altın kaybolmuş. torunlarımın can tehlikesi var. Getirsin bana teslim etsin. Oğlumla 8 yıldır evli. internetten bilgi edinip oğlunu zehirlemeye çalıştı. Kaybolmadan önce oğlumun kartından 200 bin lira para çekiyor. Kumarda kaybettiğini söylüyor. Eve hırsız girdiğini söyledi. Oğlumu 765 bin lira dolandırdı. Altınlar hariç. Oğlum TIR şoförü" dedi.

Yıldız Tilbe'den suç duyurusu: Çakma hesaplarımdan bıktım Yıldız Tilbe'den suç duyurusu: Çakma hesaplarımdan bıktım

 Güldane Süsemcik

Selin Öztürk saklanıyor mu?

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 16 Nisan Salı günü kaybolan 22 yaşındaki Selin Öztürk, Müge Anlı’da aranmaya devam ediyor. Eşi bir süredir cezaevinde olduğu için annesinin yanında kalan Selin Öztürk’ün babasının evinde duş alacağını söyleyerek evden ayrılıp bir daha geri dönmediği belirtildi. Köpeği ile birlikte ortadan kaybolan Selin’in abisi Furkan annesi Yeliz Karalar’ı suçlarken, Yeliz Hanım’ın tek derdi kızının bulunması.

Selin Öztürk'ün kaybolmadan önce birlikte görüldüğü ve irtibatı olan arkadaşları Müge Anlı stüdyolarına bildiklerini anlatmaya geldi. Selin Öztürk'ü kaybolmadan önce gördüğünü söyleyen arkadaşı Merve Uzun, Selin’e ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Selin’i kaybolmadan bir gün önce Merve, Tolga ile birlikte evine bıraktıklarını söyledi. Muhammet'in Selin ile birlikte kredi kartından harcadıkları 1500 lira nedeniyle taksici Emo tarafından arandığını söyledi.

Selin'i evine bıraktıklarının ertesi günü Muhammet, Merve, Arif ve Tolga Bayram'ın gelen bir telefonun ardından ovaya gittiklerini söyleyen Merve, "Arabadan sadece Muhammet ve Tolga indi. Bir abi konuşmaya başladı, sonra da elinde silah olan biri geldi. Sonra 15 kişilik çok kalabalık bir grup oldular" dedi.

Para mevzusunun açıldığını söyleyen Merve, Selin'in kredi kartından yaptığı 1500 liralık borcu yüzünden gerginlik yaşandığını açıkladı. Merve, Tolga'nın bildiklerini anlatmadığını söyledi. Merve, bahsettiği ovayı Müge Anlı’nın ekibine gösterdi ama Muhammet ve Tolga olayın yaşandığı yerin orası olmadığını belirti.

'Selin hayatta ama saklanıyor' mesajı

Selin Öztürk'ün kaybıyla ilgili soru işaretlerine bir yenisi daha eklendi. Müge Anlı, Selin Öztürk'ün kaybıyla ilgili bir gelişme olduğunu belirterek, "Selin'in arkadaşı Tolga'ya bir hanımefendi 'fake' üzerinden ulaşarak, "Selin Fatma Kapar isimli bir kadınla birlikte saklanıyor" demiş. Sattıkları yasaklı madde parasıyla da geçindiğini söylemiş" dedi.

Selin Öztürk'ün kaybında soru işaretleri her geçen gün artıyor. Selin Öztürk saklanıyor mu? Tolga'ya gelen mesaj gerçeği yansıtıyor mu? Selin Öztürk'ün ilgili fotoğrafı ekrana yansıtıldı. Selin'in elindeki yara izlerinin güncel olduğu söylendi. Selin'in arkasındaki kadın Fatma'nın elinde yüklü miktarda yasaklı madde olduğu belirtildi. Anne ise, "Ben o yüzüğü yakın zamanda elinde hatırlamıyorum" diye konuştu.

Fatma Kapar Müge Anlı stüdyolarında

İddiaların odağındaki Fatma Kapar, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Fatma Kapar ilgili fotoğrafın 1 yıl önce çekildiğini söyledi. Fatma Kapar, "O mesajları ben atmadım. Benim sahte hesabım var ama o değil. Mesajları kim attı bilmiyorum. Ben buraya kendimi aklamaya geldim" dedi.

Selin Öztürk Fatma Kapar Yolga Bayram

Amigo Gökhan eşini aramaya gelecek

Anne Yeliz Karalar'ın cezaevindeki damadının kendisine haber gönderdiğini, 2 hafta sonra cezaevinden çıkacağını ve Selin için kendisine yardım edeceğini söylemiş. Manisa'da 'Amigo Gökhan' olarak tanındığını söyleyen Gökhan Öztürk, cezaevinden çıkınca eşi Selin Öztürk'ü arayacağını belirtmiş.

Amigo Gökhan, Gökhan Öztürk

Mehmet Ali Özdemir'in eşi ve eşinin ailesi gözaltında

Öldürüldüğü Müge Anlı programında ortaya çıkan Mehmet Ali Özdemir'in yayına gelen abisi, "Meryem ve Meryem'in ailesi gözaltına alındı" dedi.

Mehmet Ali Öztürk

Muhabir: Deniz Dalgıç