Süper Kupa Finali'nin Atatürk tişörtlerine izin verilmemesi sebebiyle iptal edilmesinin ardından Atatürk fotoğrafı paylaşarak olaya tepkisini koyan Hande Erçel'in, Laverne parfüm markasıyla olan reklam anlaşması feshedildi. Bunun üzerine kullanıcılar, Laverne parfüm kimin? Laverne parfüm hangi ülkenin? Laverne parfüm Suudi Arabistan'ın mı? sorularının cevaplarını araştırmaya başladılar. Sizler için derledik...

Laverne parfüm kimin? 

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Suudi Arabistan'da oynayacağı Süper Kupa Finali, Suudi yetkililerin Atatürk tişörtü ve 'Yurtta sulh, cihanda sulh' yazılı pankarta izin vermemesi sebebiyle iptal edildi. Konuya ilişkin sosyal medyada Atatürk fotoğrafı paylaşan Hande Erçel'in Suudi parfüm markasıyla reklam anlaşması feshedildi.

Atatürk tişörtü ve sözlerinin yazılı olduğu pankarta izin verilmemesinin ardından iki takım da maça çıkmayı reddederek Türkiye'ye döndü. Sosyal medyada ise birçok Arap hayranı olan oyuncu Hande Erçel'den konuyla ilgili bir paylaşım yapması bekleniyordu. Hande Erçel'den beklenen paylaşım geldi.

Instagram'da Atatürk fotoğrafı paylaşan Erçel, ''Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Atam'' yazdı.

Erçel’in paylaşımı üzerine, parfüm markası Laverne, oyuncu ile olan reklam anlaşmasını feshettiğini açıkladı.

Markanın X hesabından yapılan paylaşımda "En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar vermiştir" ifadeleri kullanıldı.

Naci Aktaş kimdir? Naci Aktaş kimdir?

 Laverne parfüm Suudi Arabistan'ın mı?

Laverne, Suudi Arabsitan’a ait olan yeni bir parfüm markasıdır. En eski baskı 2021 yılında oluşturulmuş ve en yenisi ise 2023 yılında gelmektedir. Laverne marka parfümleri, Nathalie Feisthauer, Arturetto Landi, Violaine Collas, Christian Provenzano, Christian Carbonnel, Dominique Moellhausen, Louise Turner, Dalia Izem ve Alienor Massenet gibi parfümcülerle işbirliği yapılarak üretildi.

Kaynak: Haber merkezi