Görkem Pembe Hanımın ağzının payını veriyor ve Doğaya benzemediğini söylüyor. Pembe durumu Fatih’e anlatmaya çalışsa da Fatih Annesi Pembeye ‘sen kendin istedin ve beğendin’ dedi. 

Alev Pembeyi ziyaret ederek ses kaydı almaya çalışır ama Pembe bir şeyden bahsetmez ve Alev elimi boş döner evine. Kıvılcım en iyi program sunucusu ödülünü alır. Rüzgarın Nursemaya aşık olduğunu öğrenen Umut durumu Aleve anlatır. Alev duruma inanmaz ve Nursema Umut’un tipi değil der. Umut Rüzgara Nursemayı işten atmasını ve bir daha konuyu açmamasını ister. Rüzgar ise tam tersine Nursemayı görevde yükseltir. 

Fatih ile evlenmesi için çok uğraştığı Görkem’in bir anda değişmesiyle çok şaşıran Pembe, ne yapacağını bilemez. Bir süre durumu idare etmeye çalışsa da kısa sürede sesini yükseltmek zorunda kalacaktır. 

Çimen’in, Görkem’in düğününe gelmemiş olması babası olarak Kayhan’ı çok rahatsız etmiştir, bu konunun peşini bırakmayacaktır. Ömer ve Kıvılcım’ın aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi çok mutlu ederken, bir takım sorunları da birlikte getirecektir. Nilay’ın ısrarlarından vazgeçmemesi sonucunda Giray dna testi yaptırmaya karar verir.  Umut ve Nursema evliliklerini kurtarmaya çalışmakta, ancak her geçen gün işleri daha da zorlaşmaktadır. 

Pembe’yi itmediğini ve dolayısıyla masum olduğunu kanıtlamak Alev için çok önemlidir, bu konuyu açıklığa çıkarmak için uğraşacaktır. Ona en büyük yardım elini uzatacak kişi sürpriz bir şekilde hiç beklemediği bir anda karşısına çıkacaktır.

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 58. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 59. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 59. Bölüm fragmanı daha yayınlanmadı. 58. bölüm izle

Esra Erol'da 16 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Eylül 2024 bölümü izle Esra Erol'da 16 Eylül: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Eylül 2024 bölümü izle

Kaynak: Haber Merkezi