ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 16 Eylül bölümünde neler oldu?

''25 yıllık eşim evli bir adama kaçtı''

Turgut Ketenci 25 yıldır evli, kayıp eşi 45 yaşındaki Cemile Ketenci'yi aramak üzere stüdyoya geldi. Turgut, ''25 yıllık eşim evli bir adama kaçtı. 4 çocuğu 6 torununu bırakıp sosyal medyadan tanıştığı evli Önder Batır ile kaçtı. Benim saflığımdan faydalandı. Daha önce 3 kez kaçtı her seferinde geldi çocuklarıma bir şey demeyip affettim. Anneleri bakmadığı, kaçtığı için çocukları ben kendim büyüttüm. İnşaatta çalışırken kuru ekmek verip çocuklara bakardım. En son kaçmasında torunları görmeye gidiyorum deyip evden çıktı bir daha gelmedi. Önder Batır'ı bulup konuştum. Haklısın dedi. Böyle yaptığı için boşanmayacağım. 3-5 sene sürsün uğraşsın'' ifadelerini kullandı.

Cemile Ketenci canlı yayına bağlanarak, ''Önder Batır'ın yanında Alanya'dayım. Önder boşandı, 35 yıllık evliliğini benim için bitirdi. Önder ile imam nikahı kıydım evlendim. Adam olsaydı da Turgut bana sahip çıksaydı. Önder bana sahip çıktı. Tiktok'tan buldum Önder'i. Daha önce kaçtığımda da Tiktok'tan bulmuştum. Önder yabancı değil, bizim köylümüz aynı zamanda. Boşanalım gitsin'' dedi.

Esra Erol Turgut

Kayıp Gülten Uğur nerede?

Gülten Uğur 14 gündür kayıp. Ailesi Gülten'i arıyor. Ailesi Gülten'in arkadaşı Serap'ı Gülten'i kaçırmakla suçlamıştı. Serap programa gelrek iddiaları reddetmişti. İşten hastaneye gideceğini söyleyerek izin alıp giden Gülten'den haber yok. Arkadaşı Serap, ''Gülten'i ben kaçırmadım. Gülten'i bu yaz 1 kez gördüm sadece. Kızlarını sıkarlarsa bu kadar kız tabi kaçar gider. Yılanın başı babası, annesi. Elbise giymesine bile laf ediyorlardı. Bana hiçbir şey anlatmadı onun yakın arkadaşı ben değilim'' dedi.

Serap'ın arkadaşı Aleyna stüdyoya gelerek, ''Biz Serap'la 4 aydır aynı evde kalıyoruz. Gülten'in adını bile duymadım. Anne babası bir iddia ile Serap'ı boş yere suçluyor'' ifadelerini kaydetti.

Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim

Esra Erol'un ekibi araştırma sonuçlarında İlyas ve Serhat, İbrahim adında 3 geçmiş ilişkisi olduğunu öğreniyor. İddiaya göre kaybolmadan önce Gülten annesine İbrahim ile gidiyorum diye mesaj atıyor. Aile bunu kabul etmiyor. Gülten'in ekip arkadaşları sık sık yalan söylediğini belirtti.  Gülte'in dışardan bir arkadaşı, ''Gülten bana çalışırken senin doğum gününmüş gibi annemden izin alsan Tekirdağ'ya gitsek dedi. Kabul etmedim, o Tekirdağ'ya gitti. Hatta orada alkollü bir mekanda hikaye attı. Sık sık erkek arkadaşı oluyordu. Sosyal medya hesabını aktif kullanıyordu fakat farklı hesaplar kullanıyordu'' dedi.

Gülten'in bir diğer arkadaşı, ''Gülten'İn maaşını ailesi elinden alırdı. Evde gördüğü kısıtlamadan dolayı sık sık yalana başvururdu.O mesajı atan da Gülten değil'' ifadelerini söyledi.

Esra Erol Gülten

Kaynak: Haber Merkezi