Bahçenize hazır rulo çim yerleştirmeyi mi düşünüyorsunuz? Bu çok doğru bir karar. Hazır rulo çimler parlak ve canlı görsel estetiğinin yanı sıra çok sayıda faydaya sahiptir. Hazır rulo çimlerin yapay çimlere kıyasla ne kadar faydalı olduklarını anlamak için yazımızı okumaya devam edin.

Hazır Rulo Çimin Faydaları

Hazır rulo çim, sizin ve sevdiklerinizin çeşitli eğlence ve spor aktivitelerinin keyfini çıkarması için güvenli, yastıklı bir yüzey sağlar. Basit bir yakalama oyunundan futbol gibi temaslı bir spora kadar sonsuz eğlencenin tadını çıkaracaksınız. Sevdiklerinizle anılar yaratın, kitap okuyarak ya da yoga yaparak rahatlayın. Çim, yaşam tarzınız ne kadar aktif olursa olsun, tüm aktiviteleriniz için mükemmel bir yüzey sağlar.

Bahçenizdeki çim kaplı alan oksijen üretimine yardımcı olur; Aslında sadece 5 m²'lik bir çim alan, bir kişiye tüm gün yetecek kadar oksijen sağlayacaktır. Bu nedenle, dış mekânınıza çimenlik bir alan yerleştirmenin, dışarı her çıktığınızda kendinizi daha parlak ve yenilenmiş hissetmenizi sağlaması hiç de şaşırtıcı değil.

Son dönemlerde yaz günlerinin ne kadar sıcak olabileceğini hepimiz biliyoruz. Ve hepimiz asfalt ve betondan yükselen ısıyı hissetmişizdir. Çim yerleştirerek bahçenizin serin kalmasını sağlayabilirsiniz. Sağlıklı bir çim, çıplak topraktan 10 derece, asfalt, beton ve sentetik çimlerden ise 20 derece daha soğuk kalacaktır. Bize sorarsanız hoş bir avantaj ve artan elektrik faturalarından tasarruf edebilirsiniz.

Hazır rulo çimlerin anında sağladığı güzelliği unutamayız. Rulo çimlerin döşenmesi en iyi seçenektir. İster kullanım ister süs amaçlı olsun, amacına hemen uygun, dolgun, esnek ve tatlı bir çime sahip olursunuz.

Behçet Bakır kimdir? Behçet Bakır kimdir?

Çimsaş hazır çimlerimizin bakımı kolaydır ve normal tohumlama çimlerden daha az bakım gerektirir. Uygun sulama, biçme ve gübreleme ile çimleriniz zamana karşı dayanıklı olacaktır. Düzenli tohumlamanın gerektirdiği kadar çok zaman ve çaba harcamak zorunda değilsiniz. Hazır rulo çim döşeyerek, kurduğunuz andan itibaren dolu ve esnek bir çim elde etmiş olursunuz.

Tüm Çimsaş dört mevsim yeşil çim ürünleri, her peyzaj projesi için kusursuz bir kurulum sağlamak üzere, döşenmesi kolay rulo formunda tedarik edilir. Bu da kurulum sürecini tüm aile için daha az yıpratıcı ve daha eğlenceli hale getirir. Hazır rulo çim daha yavaş kurur, daha az su gerektirir. Bu sayede hazır rulo çimleri tüm yıl boyunca istediğiniz zaman döşeyebilirsiniz.

Çimsaş ürünlerini daha yakından incelemek ve rulo çimler ile ilgili daha çok bilgi alabilmek için ekibimize +905322198435 telefon numarası aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bülten