Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şu şekilde;

Erzincan'daki madan ocağındaki göçük altında kalan işçilerimize canlı ulaşma ümidimizi artırıyor. Maalesef bu sabah Marmara denizinde içinde 6 mürettebatının bulunduğu bir kargo gemisinin battığının haberini aldık. Bu kardeşlerimizin de bir an önce kurtarılması için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Rabbim ülkemizi her türlü afetten kazadan korusun.

31 Mart seçimlerine hazır mıyız?

Samsun her gelişimizde bizi samimiyetle kucakladı. Sadece bununla kalmayıp Samsun bizi sandıkta desteğini esirgemedi. Türkiye Yüzyılı hedefi için verdiğiniz destek için teşekkür ederim. 31 Mart seçimlerine hazır mıyız?

Bu seçimlerde milletlimizi ülkemizin tamamında gerçek belediyecilikle her anında yanında olacak. 31 Martta bu şahlanışın en güçlü hissedildiği yer Samsun olacaktır. Bizim siyasetimiz hizmet ve eser siyasetidir. Seçim gününe kadar hep beraber çok çalışmalıyız. Rabbimiz ne buyuruyor; İnsan için her zaman çalışmak var. Gençler bizi bugüne kadar hiç yolda bırakmayan Samsun’a güveniyoruz.

Türkiye haritasını cumhur ittifakının renkleriyle boyamaya var mıyız?

Türkiye’yi hayallerine kavuşturacağız. Seçime kadar durmadan çalışmalıyız. Samsun 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Türkiye Yüzyılı için kararlı mıyız? Türkiye Yüzyılı için gerçek belediyeciliği tercih ediyor muyuz? Seçim gününe kadar kapı kapıya dolaşmaya var mıyız? Seçim akşamı Türkiye haritasını cumhur ittifakının renkleriyle boyamaya var mıyız? Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz. Vizyon, proje ve yatırım konusunda da bizimle yarışacak kimse çıkmadı. Son 21 yıldır bizimle yarışacak kimse çıkmadı. 

Samsun'da gerçekleştirelin hizmetler 

Hatırlanmayan ve hatırlatılmayan her şey unutulmaya mahkumdur. Bunun için anlatmayı sürdüreceğiz. Samsun'da son 21 yılda güncel rakamlarla 181 milyar TL tutarında kamu yatırımı yaptık. 5 bin 774 adet derslik inşa ettik. Samsun Üniversitemizi kazandırdık. 15 bin 233 kişi kapasiteli yurt binaları açtık. 102 adet spor tesisi inşa ettik.  Samsunlu ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 9 milyar lira tutarında destek olduk. 24 hastanenin de aralarında olduğu 25 sağlık tesisi yaptık. 900 yataklı Samsun Şehir Hastanemiz ve Tekkeköy devlet hastanesiyle birlikte 5 sağlık kuruluşunun yapımı sürüyor.  TOKİ eliyle 11 bin 255 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik. 5 bin 308 bağımsız bölümün dönüşümünü gerçekleştirdik. 

TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'in saldırganlığı durdurulmazsa bölgesel ve küresel çatışmalar çıkar TBMM Başkanı Kurtulmuş: İsrail'in saldırganlığı durdurulmazsa bölgesel ve küresel çatışmalar çıkar

Kaynak: Haber Merkezi