ATV’nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 58. Bölümü yayınlandı. 20 Şubat 2024 Salı günü ekranlara gelen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 58. Bölümünü full izle. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yeni sezon 58. Bölümde neler oldu? Ben Bu Cihana Sığmazam 59. Bölüm fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 59 Bölüm Fragman izle, Ben Bu Cihana Sığmazam 58. Bölüm full izle.

Ben Bu Cihana Sığmazam 58. bölümde ne oldu?

Hapishanede zor günler geçirmekte olan Leyla'nın hayatı tehlikededir. Cezayir bir an önce Leyla'nın masum olduğunu kanıtlamak için çalışır. Cancal Aga'nın planları Leyla'nın cezaevi günlerini tehlikede geçirmesine sebep olur. Cezaevinde çıkan bir kavga nedeniyle, Cezayir'e Leyla'dan kötü haber gelir.

'Sahipsizler' dizisinden ikinci tanıtım 'Sahipsizler' dizisinden ikinci tanıtım

Erman, Cezayir'i güçsüz bırakmak için Atakan'ı öldürmek ister. Cancal Ağa'nın, Cezayir'e olan nefreti kontrolden çıkar. Cezayir'in ürettiği silahları kaçırıp terör örgütlerine satmak istemektedir. Suçu da Cezayir'in üzerine atacaktır. Ama planı hapishaneden yeni çıkan ve şehirdeki nakliye işlerini kardeşleriyle organize eden Behçet bozar. Artık masada yeni bir kişi vardır. Behçet

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları kimler?

Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan Saban (Leyla), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Ragıp Savaş (Atakan), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Nilay Cafer (Berfin)

Kaynak: Haber Merkezi