Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı

Milli boksör ve Survivor şampiyonu Adem Kılıççı, Katarsis’te Gökhan Çınar’a konuk oldu. Kılıççı, Survivor ve Acun Ilıcalı hakkında konuştu.  Adem Kılıççı, "Mesela özgürlük... Orada özgür değilsin hiçbir şekilde, mevsimlik bir işçi gibisin. Sabah 6'da kaldırırlar seni, oyun öncesi röportajlar yapılır gelirsin. Hadi arkadaşlar... Sonuçta televizyona çekeceksiniz yani 'Biz nasıl çekeceğiz?' diyorlar. Oturun hep beraber, konuşun, oyunu ön değerlendirmesini yapın. İşçisin yani sen orada. Oturuyorsun, çalışıyorsun. Ha bundan rahatsız olmuyorsun, mesela bazı günler ben istemiyordum millet bunun için can atar..." dedi.

“Yarışmada çok yıprandım”

Nisa Bölükbaşı'nın 2022'de Survivor'da şampiyon olması hakkında da konuşan Kılıççı, "Rekabetin kirlenmemesi çok önemli kirli bir rekabet vardı ama bunu yapan Nisa değildi. Nisa zaman zaman çocukluklar yapardı. Bunları normal karşılıyorum ama durumu daha inlerine girerek daha kötü yapan insanlar vardı. Adem olmasın da kim olursa olsun... Yarışmada çok yıprandım ama Nisa'nın şampiyon olması bana hiç koymadı hatta sevindim de..." ifadesini kullandı.

“Sosyal medya için gidip para kazanayım kafasında değildim”

Kılıççı, Gökhan Çınar'ın "Bu sene niye gitmedin?" sorusuna, "Bu yıl çok konuştuk Acun abiyle, 4-5 kere görüştük. Çok güzel bir teklif verdi ama ben sadece sosyal medya için gidip para kazanayım kafasında değildim. Mücadeleye hazır mıyım, değil miyim ona bakarım. Bir hayalim de var burada kalmam gerekti, Türkiye'nin en büyük dövüş projesini yapmak istiyorum" diye yanıt verdi.

“Acun ılıcalı'ya kırgınım”

Gökhan Çınar eski yarışmacıya "Acun Ilıcalı'yı seviyor musun?" diye de sordu. Kılıççı, şöyle konuştu:

"Çok. Ama kırgınım biraz. Hayallerini gerçekleştirmiş bir adam Acun abi, zamanında ona yapamazsın dediklerinde gelip Türkiye'nin medya patronu oldu. Ben ona projemi anlattığımda batacaksın, paranı ziyan edeceksin dedi. Gitmeme sebeplerimden bir tanesi de o. Hiç umursamadı" yanıtını verdi.

Kaynak: Haber Merkezi