Yağız İzgül kimdir? Yağız İzgül nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Yağız İzgül'ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yağız İzgül kimdir? Yağız İzgül kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Yağız İzgül kimdir?

Yağız İzgül kimdir? 

Show Tv ekranlarında yayınlanan Şeflerin Düellosu isimli yarışma ile tanınan Yağız İzgül 1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.

2006 yılında restaurant kurma deneyimine Hecha marka tencereleri de ekyen İzgül bu sayede bir çok eğitim ve seminere katılarak, lezzetli yemekler üzerine çalışmalarda bulunmuştur.

Show Tv'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran Şeflerin Düellosu yarışmasındaki jüri üyeliğiyle tv kariyerine başlayan Yağız İzgül halen bir çok tv kanalında program hazırlayıp sunmakta ve internet videolarında yemek tariflerini kendine has sunumu ile sevenleriyle paylaşmaktadır.

Selçuksports HD | Almanya – Macaristan maçı canlı izle Selçuksports HD | Almanya – Macaristan maçı canlı izle

Yağız İzgül, İkimizin Sırrı dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir ile sevgili oldukları yönünde magazin gündeminde yer almıştır.

Kaynak: Haber Merkezi