Vuslat derneğimiz, hayırseverlerin desteği ve yardımları ile ihtiyaç sahiplerine bağışlarınızı ulaştırmaktadır. Ortadoğu’da pek çok ülkede başlayan bağış yardımlarımız, Afrika’nın en ücra köşelerine kadar ulaştırılmaktadır.

Kurban bağışı yaparak dilerseniz Kurban Bayramı içerisinde, dilerseniz yılın her dönemi ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunabilirsiniz. Yıl boyunca gerçekleştirebileceğiniz şükür, adak, akika, şifa ve sadaka kurban bağışlarınız, anında ihtiyaç sahibi bölgelere ulaştırılmaktadır.

Yıl Boyunca Kurban Bağışı Yardımı

Vuslat derneğimiz ile yıl boyunca iletişime geçebilir ve kurban bağışı yapabilirsiniz. Kurban bağışları şükür, adak, akika, şifa ve sadaka kurbanı şeklinde olabilmektedir. Kurban bağışında bulunan kişi derneğimize vekalet vererek, Afrika ve Asya bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine kurbanının ulaştırılmasını sağlamaktadır.

Justin TV | Milan - Liverpool maçı canlı izle Justin TV | Milan - Liverpool maçı canlı izle

Derneğimiz aracılığı ile bağışladığınız kurban bağışı en kısa sürede içerisinde, İslami usullere uygun olarak kesilmektedir. Kesilen adak kurbanları derneğimiz tarafından belirlenmiş olan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaktadır. Dağıtım yapılan ihtiyaç sahipleri, doğal afet mağdurları, savaş bölgeleri, ihtiyaç sahipleri, yetimler, kimsesizler ve yoksulluk çeken kişilerdir.

Su Kuyusu Bağışları

Dünyada en büyük felaketler içerisinde su sorunu yer almaktadır. Özellikle bazı bölgelerde, temiz suya erişim çok zor hatta imkansız bir haldedir. Asya ve özellikle Afrika bölgelerinde susuzluk sorunu ile uğraşan kardeşlerimize yardımcı olabilirsiniz. Su kuyusu bağışı yaparak, belirlenen bölgelere açılacak olan su kuyularına destek olabilirsiniz.

Su kuyusu bağışı projemizin esas amacı, suyun az bulunduğu veya temiz suyun olmadığı yerlere sağlıklı ve temiz su kaynaklarını ulaştırmaktır. Afrika bölgesinde yaşanan sorunlar, hastalıklar susuzluk sorunundan dolayı meydana gelmektedir.

Yapacağınız su kuyusu bağışı sayesinde sizler de adınıza bir veya daha fazla su kuyusu açılmasını sağlayabilirsiniz. Su kuyusu bağışı projemiz, yılın her günü devam etmekte ve aralıksız olarak sürmektedir.

Su Kuyusu Bağışı Yaparak Susuzluğa Çare Olun!

Kuraklık sorununun giderek artması ile birlikte suya ihtiyaç duyan bölgelerde de artış meydana gelmektedir. Özellikle Afrika bölgesindeki pek çok ülkede, ciddi su sıkıntısı yaşanmaktadır. Temiz suyun çok zor bulunduğu yerlere, su kaynaklarının ulaştırılması için doğru projeler ile su kuyuları açılması gerekmektedir.

Sizler de su kuyusu bağışı yaparak, milyonlarca kişinin temiz suya ulaşmasına destek olabilirsiniz. Bölgeye ulaştırılan temiz su sayesinde hastalıkların da önüne geçileceğini önemle belirtmek isteriz.

Vuslat derneği ekibimiz, su sorunu yaşayan bölgelere yılın her günü su kuyusu projeleri ile destek olmaya devam etmektedir. Açılan her bir su kuyusunun pek çok hayata dokunacağını unutmamalısınız.

En Güzel Armağan Kurban Bağışı

Kurban kesmekle yükümlü olan Müslüman kardeşlerimiz, kesecekleri kurbanları vekalet vererek, ihtiyaç sahipleri ile paylaşabilmektedir. Sadece farz olan kurban kesimi için değil adak, akika, şifa, sadaka ve şükür kurbanları için de derneğimize vekalet vererek, bağışta bulunabilirsiniz. Her bir kurban bağışı pek çok ailenin yüzünü güldürmektedir.

Dinimiz de her zaman yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemi üzerinde durmaktadır. Çocuklar, yetimler, yoksullar, doğal afet ve savaş bölgesinde bulunan kardeşlerimiz için dilediğiniz zaman kurban bağışı yapabilirsiniz. Nafile kurban bağışı yapabilir ve açlık ile mücadele eden bölgelere sizler de destek olabilirsiniz.

Güvenilir Kurban ve Su Kuyusu Bağışı

Vuslat Derneği ailesi olarak, uzun yıllardır kurban ve su kuyusu bağışları ve diğer bağış ve yardım projelerimiz ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaktayız. Her yıl ve kesintisiz olarak düzenlemiş olduğumuz bağış ve yardım organizasyonlarımız ile ihtiyaç sahibi bölgelerdeki insanların hayatına dokunuyoruz.

Derneğimiz aracılığı ile yapacağınız her bir bağış, en kısa sürede ve katıldığınız projeye göre yerine ulaştırılmaktadır. Kurban bağışı sonrasında kurban videoları tarafınıza iletilmektedir. Su kuyusu bağışı projelerinde de yine her bir aşama, video ve görseller ile tarafınıza gönderilmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi