Porçöz İsrail malı mı? Porçöz hangi ülkenin malı, zararlı mı? Porçöz İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Porçöz hangi ülkenin olduğu konuSu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Vatandaşlar hangi markanın hangi ülkeye ait olduğunu merak ediyor. Peki, Porçöz İsrail malı mı? İşte detaylar...

Porçöz İsrail malı mı? Porçöz hangi ülkenin malı? Porçöz boykot mu?

Porçöz, Türkiye'nin en popüler temizlik ürünleri markalarından biridir. 1979 yılında kurulan Porçöz, bulaşık deterjanı, yer temizleyici, cam temizleyici, banyo temizleyici ve diğer temizlik ürünleri üretmektedir.

Porçöz'ün sahibi, Türkiye merkezli Levent Kimya San ve Tic. A.Ş.'dir. Şirket, Türkiye'de kurulmuştur ve Türkiye'de faaliyet göstermektedir. Bu nedenle, Porçöz, Türk malıdır.

Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı Samsun’da motoru yeni yapılan otomobil, test sırasında yandı

Porçöz, Türkiye'de üretilmektedir. Şirketin üretim tesisleri, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunmaktadır.

Porçöz'ün İsrail ile herhangi bir ticari ilişkisi bulunmamaktadır. Şirket, İsrail'de üretim yapmamakta ve İsrailli müşterilere ürün satmamaktadır.

Kaynak: Haber merkezi