Şüheda Kaya kimdir? Şüheda Kaya nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şüheda Kaya’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şüheda Kaya kimdir? Şüheda Kaya kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şüheda Kaya’nın biyografisini haberimizde derledik…

Selcuksports HD | Gaziantep FK - Beşiktaş maçı canlı izle Selcuksports HD | Gaziantep FK - Beşiktaş maçı canlı izle

Şüheda Kaya kimdir?

Sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken Şüheda Genç Kaya, "Canlandıran Şifa Kurumları" isimli bir alternatif tıp merkezinin sahibidir. Merkezde eşi ile birlikte çalışmaktadır. Taktığı eldivenlerle yaptığı masajın şifa dağıttığı yönünde iddialarla gündeme gelen Şüheda Genç Kaya, sosyal medyada lüks yaşamından paylaştığı karelerle oldukça konuşuluyor. 

Ticari hayatına eşarp ve şal satarak başlayan ve şimdilerde alternatif tıp merkezinin sahibi olan Şüheda Genç Kaya hakkında kişisel çok fazla detay bilinmiyor.

Canlandıran Şifa Kurumları isimli tıp merkezinde yer alan bilgilendirmede ise şu ifadeler yer alıyor;

"Canlandıran+Şifalandıran" diyerek çıktım bu yola. Bir rüya ile açtım gözlerimi ve büyük bir adanmışlıkla oluşturdum alt yapımızı. Bizim ve Bizden sonra gelecek nesillerin faydalanması niyetiyle emekliyorum. Yürüyüp, koştuğumuz zamanlar da olacak biliyorum. "Meridyen Terapi" alternatif tıp yöntemini tüm dünyada duyuracağız. Öncülük etmek, özgün olmak büyük emek ister. Bu haz hepimize nasip olsun. Kalbinizde ufacık bir kıpırtı oluşuyorsa siz de ister kendiniz canlanıp şifalanırsınız, ister benimle el ele bu işi yapar kendinizle gurur duydurursunuz."

Editör: Şevval Dalgıç