Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Savaş Kıratlı kimdir? Savaş Kıratlı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Savaş Kıratlı’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Savaş Kıratlı kimdir? Savaş Kıratlı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Savaş Kıratlı’ın biyografisini haberimizde derledik…

Savaş Kıratlı kimdir?

Türkiye’nin Sesi Radyosu’nda (The Voice of Turkey), uzun yıllar yöneticilik yaptıktan sonra, TRT Haber Dairesi ve Dış Yayınlar Dairesi Başkanlıklarında haber müdürü, başkan yardımcısı ve başkan olarak görev yaptı. TRT Dış Yayınlar Dairesi Başkanı iken 1996 yılında emekliye ayrıldı.

1967 yılından bu yana Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Savaş Kıratlı bu süre içinde Yönetim Kurulu’nda Mali Sekreter, Genel Sekreter ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Basın Şeref Kartı sahibi olan Savaş Kıratlı evli, bir çocuk ve bir torun sahibidir.

Kıratlı hayatını kaybetti

Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Savaş Kıratlı, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Gazeteciler Cemiyetinden yapılan açıklamaya göre, bir süredir Ankara'da tedavi gören Kıratlı'nın cenazesi, 3 Eylül Salı günü saat 11.00'de düzenlenecek törenin ardından, Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

Kaynak: Haber Merkezi