Berat Apaydın kimdir? Berat Apaydın nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Berat Apaydın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Berat Apaydın kimdir? Berat Apaydın kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Berat Apaydın biyografisini haberimizde derledik…

Selçuksports HD | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Selçuksports HD | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Berat Apaydın kimdir?

Prof. Dr. Berat Apaydın 1959 yılında İzmir'de doğdu. Yıldız İlkokulu'ndan sonra girdiği Galatasaray Lisesi'ni 1978 yılında bitirdi. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaptı, ve buradan 1984 yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalında 1980 yılında uzman, gene aynı Anabilim Dalında 1990 yılında doçent, 2006 yılında profesör oldu. Amerika Birleşik Devletlerinde, Mayo Klinik, Rochester MN'da 20 Nisan - 22 Ekim 1998 tarihleri arasında Genel Cerrahi Kliniğinde ziyaretçi klinisyen olarak Prof. Dr. D. Nagorney ve Prof. Dr. J.H. Donohue ile çalıştı. Prof. Berat Apaydın ulusal ve uluslararası dergi ve yayınlarda birçok bilimsel makale, araştırma ve çalışmaya imza attı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı'nda Prof. Dr. olarak görev yapmaktadır.

Kaynak: Haber merkezi