Cengiz Karademir kimdir? Cengiz Karademir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Cengiz Karademir’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Cengiz Karademir kimdir? Cengiz Karademir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Cengiz Karademir’nun biyografisini haberimizde derledik…

23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı? 23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı?

Cengiz Karademir kimdir?

5 çocuk babasıdır.

Şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmiştir.

Ölüm sebebi kayıtlara kalp krizi olarak geçmiştir.

Selçukspor | Manchester City - Watford maçı canlı izle Selçukspor | Manchester City - Watford maçı canlı izle

Çocukları babalarının ölümünü aydınlatmak için Müge Anlı'ya başvurmuştur.

Babaları Cengiz Karademir'in ölümünden anneleri Emine ve annelerinin sevgilisi Şeyhmus Aslantaş'ı suçlayan kardeşler... "Babamız Cengiz Karademir'in kanı yerde kalmasın" diyen Zeynep, Muhammet, Melike ve Aziz kardeşler, babalarının şüpheli ölümünün araştırılması için Müge Anlı stüdyolarına geldi. 

Babalarının kayıtlara kalp krizi olarak geçen ölümlerini şüpheli bulduklarını açıklayan kardeşler, 5. kardeşleri Naime'nin annesiyle yaşadığı tatsızlık sonucu 'babasının annesi Emine ve sevgilisi Şeyhmus tarafından yastıkla boğularak öldürüldüğünü' itiraf ettiğini anlattı. 

Müge Anlı, "Cengiz ve Emine Karademir evleniyorlar. 5 çocukları oluyor. Zeynep, Muhammet, Melike, Aziz ve Naime. Cengiz ve Emine Hanım boşanma kararı alıyorlar. Anneleri Emine Hanım boşanmak istiyor. 2 ev babanın üzerine geçiyor. Çocukların velayeti babaya geçiyor. Emine Hanım pişman oluyor. Eski karı koca didişme halindeler. Emine Hanım, Alper isimli bir bey ile evleniyor. Emine Hanım'ın hayatına Alper ile evliyken Şeyhmus Aslantaş isimli biri giriyor. Muhammed, Naime ve Aziz babalarında kalıyor. Zeynep 1 yıl annesinde kalıp evleniyor. Melike ise bir süre annesiyle kaldıktan sonra kadın sığınma evine yerleşiyor. Olay günü Şeyhmus ile Emine, Naime'ye 'Sen babana uyku ilacı ver. Biz geleceğiz' diyorlar. Cengiz Karademir'in bacaklarına oturup yastıkla boğdukları iddia ediliyor. Naime ile Emine Hanım'ın arasında bu ağustos ayında bir anlaşmazlık çıkıyor. Emine Hanım, Naime'nin sabıkalı ve aranan sevgilisine karşı çıkınca Naime, 'Sen benim sevgilimi ihbar edersen ben de Şeyhmus ile babama yaptıklarınızı anlatırım' diyor. Olay bu şekilde ortaya çıkıyor" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi