Real Madrid - Alaves maçı izle [CANLI] Real Madrid - Alaves maçı izle [CANLI]

Elif Kelle kimdir? Elif Kelle nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Elif Kelle’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Elif Kelle kimdir? Elif Kelle kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Elif Kelle’nun biyografisini haberimizde derledik…

23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı? 23 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu cinayetinde sıcak gelişme, Mertcan eşi ve çocuğuna kavuşacak mı?

Elif Kelle kimdir?

Elif Kelle, 4 Eylül'de İstanbul Bağcılar'dan kaybolan can dostu Daisy'i arıyor. Daisy'i bulan kişiye para ödülü vereceğin açıklayan Elif, "Daisy kaybolmuyor. Sitenin güvenlik görevlisi elinde bir sopayla onu kovalıyor. Bizim ev bahçeli. Bahçeden kaçıyor. Aslında o kaçmak istemiyor. Gece gündüz her yerde onu arıyoruz. Daisy dişi ve 7 yaşında. Bir sürü ihbar geliyor ama hiçbiri o değil. 2 küçük çocuğum var. Onlardan hiçbir farkı yok benim için. Çok mutsuzum. 15 kilo. Daha fazlasını da veririz. Altımdaki arabayı da veririm. Yeterki ortaya çıksın" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi