Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Mete Gündoğan kimdir?  Mete Gündoğan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Mete Gündoğan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mete Gündoğan kimdir?  Mete Gündoğan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Mete Gündoğan’ın biyografisini haberimizde derledik…

Mete Gündoğan kimdir?

Prof. Dr. Mete Gündoğan 1963’te Balıkesir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesinde Lisans çalışmasını bitirerek Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Yüksek Lisans çalışmalarına başladı. Tez aşamasında British Council'den burs kazanarak İngiltere'ye gitti ve Cranfield Teknoloji Enstitüsünde Üretim Sistemleri Mühendisliği alanında Yüksek Lisans çalışmasını 1995 yılında tamamladı. Aynı üniversitede doktorasını tamamladı. 8 kitabı bulunuyor. Evli ve dört çocuk babası.

Gündoğan, uzun yıllar Refah ve Saadet Partisi'nde siyaset yaptı. Millî Gazete’de yazarlık yaptı. Saadet Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın danışmanlığını da yapan Gündoğan, D-8’in kuruluşunda aktif olarak çalıştı.

Kaynak: Haber Merkezi