Son birkaç haftadır kripto piyasaları dikkate değer iyileşme gözlemleniyor. Önemli fiyat artışlarından yalnızca Bitcoin, Ethereum veya BNB gibi büyük kripto paralar faydalanmadı. Boğa koşusunun ivme kazanmasıyla birlikte başlayan coin rallisi, yeni bir altcoin sezonunun sinyalini veriyor.

Meme coin yükselmeye devam eder mi?

Kripto para dünyasında heyecan verici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son zamanlarda, Solana (SOL) ekosisteminde yer alan ve dikkat çekici bir performans sergileyen meme coin dogwifhat (WIF), bir kripto analisti tarafından yapılan olumlu değerlendirmelerle gündeme oturdu.

Bluntz takma adıyla tanıdığımız analist, son bir ay içerisinde %968’lik bir artış gösteren dogwifhat’ın (WIF) yükseliş trendinin devam edeceğine dair öngörülerini dile getirdi. Özellikle, meme coin’in saatlik grafikte V şeklinde bir toparlanma gösterdiğini ve bu durumun “canavar” bir yükselişe işaret ettiğini belirtti. Bu değerlendirme, analistin dikkatli bir teknik analiz yaparak yatırımcılara ışık tuttuğunu gösteriyor.

Analizin detaylarına göre, meme coin’in Elliott Dalga teorisine uygun olarak bir düzeltmenin sonunu gösteren üç dalgalı bir modeli tamamladığı görülüyor.

Meme coin sahibi kim?

Meme Coin (MEME), 9GAG platformunu kuran ekibin kurduğu Memeland girişimi tarafından geliştirilmiş ve piyasaya sürülmüştür.

Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Kaynak: Haber Merkezi