Oktay’ın katili olduğu zannedilen Yunus yakalanıp kulübe getirilir. Fevzi Oktay’ın cenazesinden sonra onunla bizzat ilgilenecektir. Yunus masum olduğunu, Oktay’ın katilini gördüğünü söyleyince Nazan gerçeğe ulaşmak için babasından acele etmemesini ister.

Kızılcık Şerbeti kadrosuna iki yeni isim daha dahil oldu Kızılcık Şerbeti kadrosuna iki yeni isim daha dahil oldu

Şahin işlediği cinayetin vicdan azabıyla ezilmekte, Burhan Kartal’ı Yunus’un ebediyen susturulması gerektiğine ikna etmeye çalışmaktadır. Fevzi’nin Kadriye’yi doğum sonrasında yardımcı olması için Sezen’e göndermesi Türkan’ın dikkatinden kaçmaz. Oktay’ın ölümü Fevzi ve Behzat’ın arasındaki gerilimi en üst seviyeye taşıyınca, olası bir savaşı durdurmak için Masa üyesi ve Zeynel’in babası Nurettin Masa’nın sulh isteğini Fevzi ve Behzat’a iletir.

Fevzi Masa için oğlunun intikamından vazgeçecek midir? Kartal, Şahin’i kurtarmak için Yunus’un ölmesi dışında bir çözüm yolu ararken Nazan o gece kulübe gelen herkes gibi Şahin’in de Yunus’la yüzleşmesi için gelmesini ister. Kartal kapıldığı girdabın içinde geçen her dakika yapması gereken zor seçime yaklaşmaktadır: Kardeşi ve ailesi için can almaya hazır mıdır?

Kötü Kan 5. bölüm fragmanı izle

Kaynak: Haber Merkezi