Görkem intikam almak için Fatih’e şirketin başına geçmesi için yardımcı olacağını iletir. Babasından yardım ister babası da yardımı kabul eder. Kıvılcım, Cemal ile yeni bir aşka hazırlanmaya hazırlanıyor. O yüzden Cemal ile sık sık görüşmeye çalışır. Cemal ise Kıvılcımı takip etmeye başlar. 

Apo’nun kızı Aleve bakan bakıcı sürekli küçük kızın mamasına uyku ilacı koyar. Ve küçük kız alev sürekli uyur. Alevin anneannesi alevin uyku halinden şüphelenir. Meri de bebeğin uyku halinden şüphelendiği için durumu Apo'ya anlatır. Apo'ya eve kamera yerleştirmesini ister. Apo eve kamera yerleştirir. Bakıcının mamaya uyku ilacı kattığını öğrenirler. Apo çaresiz kaldığı için beneği pembe hanıma getirir. Kıvılcım durumu öğrenir ve bebeği almak için dava açar. Kayhan ise Güralların şirketinde işe başlar. Sürekli karısından bu işten bahseder. Doğa ile Fatih, Cemre için doğum günü partisi düzenlerler. Bütün aile doğum günü partisine katılır.

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 69. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 70. Bölüm fragmanı yayınlandığında eklenecek.

Yalı Çapkını yeni sezon 76. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 77. Bölüm Fragman izle Yalı Çapkını yeni sezon 76. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 77. Bölüm Fragman izle

Kaynak: Haber Merkezi