Son birkaç haftadır kripto piyasaları dikkate değer iyileşme gözlemleniyor. Önemli fiyat artışlarından yalnızca Bitcoin, Ethereum veya BNB gibi büyük kripto paralar faydalanmadı. Boğa koşusunun ivme kazanmasıyla birlikte başlayan coin rallisi, yeni bir altcoin sezonunun sinyalini veriyor.

HARD Protocol (HARD) Nedir?

COINTURK’ün aktardığına göre;

HARD Protocol (HARD), HARD Protocol’ün yerel kripto para birimidir. Ödül olarak dağıtılan tüm HARD token’ları akıllı bir sözleşme ile kilitlenir. Daha uzun hak kazanma programlarına sahip HARD token’larını talep eden kullanıcılar daha fazla token alır. Token kullanımları için kesin seçenekler yönetim oylamasına tabidir.

HARD token’ı, platformun yerel yönetim token’ıdır ve aşağıdaki kullanım durumlarına sahiptir:

Likidite madenciliği ödülleri: HARD token’ı, desteklenen varlıkları yatıran ve / veya ödünç alan kullanıcılara ödül olarak dağıtılır.

Yönetim oylama: HARD token sahipleri, platform yönetişim oylamasına katılabilir ve HARD ödülleri kazanabilir.

Bunlara ek olarak Hard Protocol’ün çalışmasında üç ana faaliyet bulunuyor:

Arz: Dijital varlıklarınızı güvenle HARD’da tedarik edebilir ve faiz kazanabilirsiniz.

Borç: Farklı varlıkları ödünç almak için dijital varlıklarınızı teminat olarak kullanabilirsiniz.

Kazanç: Tedarikçiler ve borçlular, uygulamanın yönetim token’ı olan HARD’ı kazanabilir.

Öte yandan HARD, Kava üzerine inşa edilmiş bir uygulamadır, dolayısıyla güvenlik için Kava’nın mevcut doğrulayıcılarından, zincirler arası varlık aktarımı için köprülerden ve fiyat referans verileri için Chainlink oracles gibi iş ortağı hizmetlerinden yararlanır.

HARD Protokolü Sürüm 1, arz tarafı mevduatları için destek ve BTC, XRP, BNB, BUSD, USDX için HARD teşvikleri ile birlikte geliyor. Sürüm 2, bu varlıklar için ödünç alma işlevselliği ve borçlanma tarafı teşvikleri artı zincir üzerinde HARD yönetişiminin genişletilmiş işlevselliği ile birlikte geliyor.

HARD token’ının birincil rolü, sahiplerine platformda bir oy hakkı vermektir. Toplu olarak, HARD sahipleri, hangi varlıkların sunulacağı, ödüllerin varlıklar arasında nasıl dağıtılacağı ve herhangi bir platform ücretinin belirlenmesi gibi protokolün temel parametrelerini yönetmekle sorumludur.

HARD token’ları, ilk katılımcıları teşvik etmek için de kullanılacak ve uygulamanın devam eden gelişimi ve yönetiminde onlara oy hakkı verecek.

HARD Coin Yorum

HARD Coin, Binance Launchpool duyurusundan sonra ilgi çeken ve öne çıkan bir token olarak karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte HARD coin’in grafiklerine bakıldığında yatırımcıların oldukça farklı görüşlerle yaklaştıkları görülüyor. Çünkü HARD’ın grafiği oldukça volatil bir tablo çiziyor.

YAtırımcıların yaklaşımlarını daha iyi analiz edebilmek için HARD Protocol’ün güncel ve tarihsel verilerine göz atmak faydalı olabilir.

Yazının yayına hazırladığı sırada 0,6661 dolardan işlem gören HARD Protocol, 31,171,658 USD işlem hacmi ile CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 328. sırada yer alıyor. Bunların yanında şu anda dolaşımda47,708,334 adet HARD Protocol bulunuyor ve bunun maksimum 200.000.000 HARD Coin’e ulaşması bekleniyor.

Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Öte yandan 14 Kasım 2020 tarihinde 0,3810 dolar ile dibi gören HARD Coin’in 8 Aralık 2020 tarihinde 1,20 dolar ile rekor kırdığını belirtmek gerekiyor.

HARD Protocol Coin Nasıl Alınır?

HARD Protocol Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance aracılığı ile hızlı ve kolay bir şekilde satın alınabilir.

Kaynak: Haber Merkezi