Zaman zaman Hakan Orhun kimdir? Hakan Orhun nerelidir? Hakan Orhun evli mi? diye araştırılıyor. Hakan Orhun; İBB iştiraklerinden Metro A.Ş. ve son olarak İSPARK'ta çalışmıştır. Hakan Orhun, 2021 yılından itibaren yürüttüğü İSPARK Genel Müdürlüğü görevinden bugün istifa etmiştir. Hakan Orhun kimdir olduğu konusunda bilgilere Hakan Orhun'un biyografisi adı altında içeriğimizde yer verilmiştir... 

Hakan Orhun kimdir? | Hakan Orhun'un biyografisi

Hakan Orhun 1971 yılında doğmuştur.

Eskişehir Anadolu Lisesi ve Ankara Fen Lisesindeki eğitiminden sonra Boğaziçi Üniversitesinde Makine Mühendisliği derecesi almıştır Meslek hayatına, Boğaziçi Yazılım'da başlamıştır. Sonrasında Arçelik'te ürün geliştirme mühendisi ve laboratuvarlar koordinatörü görevlerini üstlenmiştir. Beyaz eşya sektöründe 4 adet patente sahiptir.

Teknosa'nın kuruluş aşamasıyla beraber müşteri hizmetleri, e -ticaret, kurumsal satış ve benzeri birçok departmanı kurmuş ve yönetmiştir. Akabinde çoklu kategori e – ticareti alanında faaliyet gösteren bir Sabancı şirketi olan Kliksa'yı kurmuş ve yönetmiştir.

Aynı zamanda Türkiye'nin elektronik ticaret alanındaki tüm şirketlerin oluşturduğu Elektronik Ticaret işletmecileri Derneği başkanlığını 7 yıl yürütmüştür.

Türkiye ve ABD'de elektronik ticaret, reorganizasyon, e -dönüşüm ve benzeri alanlarda birçok şirkete yönetim danışmanlığı yapmıştır.

Hakan Orhun, 16 Mart 2020 itibariyle Metro İstanbul’a Kurumsal İletişim ve Müşteri Hizmetleri Müdürü olarak katılmıştır. 01 Eylül 2020 tarihinde İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 1 yıl görev yapmıştır. 

18 Ekim 2021 tarihi itibariyle İSPARK A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Orhun, 31 Ağustos 2023 tarihi itibariyle İSPARK A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden istifa etmiştir.

Hakan Orhun, Otopark İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur.

Evli, 2 çocuk babası olan Hakan Orhun, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Editör: Ahmet Agah