Dijital varlık piyasasının oluşumunda ve Web3 yatırımlarındaki rolüyle bilinen DWF Labs, FLOKI’ye olan desteğini artırmak için cesur bir adım atarak 10 milyon dolarlık token alımı gerçekleştirdi. Bu, Mayıs 2023’teki ilk 5 milyon dolarlık yatırımlarının ardından geldi ve FLOKI’nin kripto dünyasını sarsma potansiyeline olan güvenlerini vurguladı. Bu duyurunun ardından FLOKI, 9 ayın en yüksek seviyesi olan 0,00005097 dolara kadar yükseldi.

Müge Anlı Nevin Musaoğlu kimdir? Müge Anlı Nevin Musaoğlu kimdir?

FLOKI Coin Yorum ve Geleceği

Resmi açıklamada, DWF Labs’ın önümüzdeki iki yıl içinde FLOKI ekosistemini güçlendirmek amacıyla tokenları doğrudan satın alacağı belirtiliyor. Proje, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (SFC) FLOKI’nin yüksek getirili staking programlarına ilişkin son düzenleyici incelemesine rağmen dirençli olmaya devam ediyor.

Önceden Floki Inu olarak bilinen FLOKI DeFi’ye doğru geçiş yapmak üzere yeniden markalandı; bu da Shiba Inu gibi meme paralarında görülen, memler yerine faydaya doğru kayma eğilimini yansıtıyor. Ancak, bu tür değişiklikler, yatırımcıları meme paralarının kripto pazarındaki rollerini genişlettiğinde ortaya çıkabilecek potansiyel riskler konusunda uyaran isimler tarafından eleştirildi.

FLOKI’nin dünya sahnesindeki yükselişi 

Paralel haberlerde, memecoin çılgınlığı artık küresel boyutta. O zamandan beri, Çin’in en iyi spor TV kanallarında yer alarak 340 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Bu etki, FLOKI’nin Çin pazarındaki varlığını güçlendiriyor. FlokiFi Locker’ı 111 milyon dolarlık rekor bir TVL’ye ulaştı ve bu da yaygın bir şekilde benimsendiğini gösteriyor.

Staking yapılan FLOKI tokenlarının toplamı şu anda 105 milyon dolardır ve bu, token arzının önemli bir kısmını oluşturmaktadır. FLOKI’nin piyasa değeri son 24 saatte %32’nin üzerinde artışla 500 milyon dolara yaklaştı, işlem hacmi ise 204 milyon dolara yükseldi.

Floki Inu (FLOKI) nedir?

Floki Inu, kripto para piyasasındaki en popüler DOGE klonu paralarından biri haline geldi. Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın milyarder CEO’su Elon Musk’ın köpeğinden ilham alan Floki Inu, Shiba Inu topluluğuna üye, anonim kişiler tarafından geliştirildi.

Ethereum blokchain’inde hem de Binance Smart Chain (BSC) üzerinde çalışan Floki Inu’nun ayrıca “Floki Vikings” olarak bilinen oldukça geniş bir topluluğu var. Shiba Inu’nun hızlı yükselişinin arkasındaki nedenlere yer verdiğimiz makalemizde anlattığımız üzere, Floki Inu’nun arkasındaki topluluk da popüler meme coin’in misyonunu başarıyla tamamlamasına yol açabilir.

Kaynak: Haber Merkezi