ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 22 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 21 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 21 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 21 Şubat 2024 bölümü izle

"Karım beni terk ettiği için fare zehri içtim"

Programa katılan Mehmet Baymak, eşi Özlem Baymak'ın iş ortağı Metin Uçan'a kaçtığını söyledi. Mehmet, "Özlem, 6 aylık bebeğini bile bırakıp giden bir insan. 2013 yılında evlendik, üç çocuğumuz var. Özlem çocukları istemedi, çocuklara ben ve annem bakıyor. Ben eşimden şüphelenmeye başlamıştım. Bildiğim kadarıyla eşim şu an Metin Uçan'la birlikte. Bunu bana eşimin kendi ailesi söyledi. Ben oto tamircisiyim, Metin Uçan'ın yanında çalışıyordum. Onun da Halime adında bir eşi vardı, birbirimizin evine girip çıkıyorduk. Halime Özlem'den şüphelenmiş, ona mesaj atıp 'Bize bir daha gelme' demiş" ifadelerini kullandı.

Eşi onu terk ettikten sonra 6 bardak fare zehri içtiğini iddia eden Mehmet, "Özlem bana 'Yapamazsın' demişti. O yüzden yaptım" dedi.

Stüdyoya gelen Özlem Baymak, Metin Uçan ile birlikte olduğu iddialarını reddetti. Eşi Mehmet Baymak'ın kendisi adına sahte hesaplar açtığını iddia eden Özlem, çocuklarının geçici velayetini kendi isteğiyle verdiğini söyledi. Özlem, "Bir süre annemlerde kaldım, sonra abimlere geçtim. Şu an bir yakınımda kalıyorum. Metin Uçan'la görüşmüyorum, kendisiyle hiçbir şekilde birlikteliğim olmadı" diye konuştu.

Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu Ünlü oyuncu Vanessa Hudgens anne oldu

Önce ailece tanıştıklarını söyleyen Baymak, "Metin Uçan'la birlikte fotoğraflarımı Mehmet çekti. O fotoğraflar çekildiğinde biz ailece beraber geziyorduk" dedi.

Halime'nin kendisini eve almak istememesine ilişkin açıklama yapan Özlem, "Halime ile zaten hiçbir zaman yakın değildim. Biz zaten Mehmet ile boşanacaktık. Bana şiddet uygulamıştı, kafama 7 dikiş atıldı. Ben tek başıma İstanbul'a gitmiştim, Mehmet peşimden geldi. Ailemi iyi niyetine ikna etti, ailem evliliğime tekrar şans vermemi istedi" şeklinde konuştu

Canlı yayına bağlanan Metin Uçan, "Eşim ile şu an boşanma aşamasındayız. Özlem ile ilişki yaşadığıma dair ellerinde hiçbir delil yok. Mehmet'in başka bir yerde dükkanı vardı, onları dolandırdı. Beni de dolandırdı" dedi.

Kaynak: Haber merkezi