ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 21 Şubat bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 20 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 20 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 20 Şubat 2024 bölümü izle

2 yıldır kayıp olan Murat Saylağ öldü mü?

Programa katılan Şeyhmus Saylağ ve Sultan Hanım, 22 yaşındaki oğulları Murat'ın 21 Ocak'tan beri kayıp olduğunu söylediler. Şehmus, "Oğlum öldürüldü" dedi. Oğlunun 3 kişi tarafından öldürüldüğünü iddia eden Sultanı, "Oğlumu Şehmus, Yasin ve Bilal öldürdü" dedi.

2 senedir kayıp, 7 kardeşten üçüncüsü olan Murat'ın, tekstil atölyesinde çalıştığı ve Şehmus Koluman, Yasin Yüceaktaş ve Bilal Demir tarafından öldürüldüğünü öne süren Şeyhmus, "Oğlum 21 Ocak'tan önce bir kere daha kaybolmuştu. 1-2 gün ortalıktan kayboldu. Oğlum bağımlılığını yenmişti. Şehmus, oğlumun çocukluk arkadaşı. O da madde bağımlısı. Oğlumu öldürdüklerini düşünüyorum, bunlar şebeke" diye konuştu.

Sultan, "Oğlum kaybolduğu gün beni aradı, eve geleceğini söyledi ama gelmedi. Birkaç kere telefonda görüştük, 24 Ocak'ta irtibat tamamen kesildi" dedi. 

Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne Kötü Kan 5. bölüm full izle, Kötü Kan 6. bölüm fragmanı izle, Kötü Kan son sahne

Şeyhmus, "Oğlum kaybolduktan sonra işi bıraktım. 2 yıl boyunca sokak sokak oğlumu aradım" dedi. 

Esra Erol 21 Şubat 2024

Canlı yayına bağlanan Yasin'in annesi İlve Hanım, "Ben Murat'ı tanımıyorum. Resmini şimdi televizyonda gördüm. Ben suçlu değilim, oğlum da suçlu değil" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Yasin'in eski dini nikahlı eşi, "Yasin'in annesi yalan söylüyor. Yasin de yalan söylüyor. Yasin'in annesinin adı İlve bile değil, adı Aysel. Bunlar zamanında bana çok çektirdiler" şeklinde konuştu.    

Kaynak: Betül Vural