Elraenn Tuğkan Gönültaş  kimdir? Elraenn Tuğkan Gönültaş  nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Elraenn Tuğkan Gönültaş ’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Elraenn Tuğkan Gönültaş  kimdir? Elraenn Tuğkan Gönültaş  kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Elraenn Tuğkan Gönültaş ’ın biyografisini haberimizde derledik…

Elraenn Tuğkan Gönültaş  kimdir?

Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı olan Tuğkan Gönültaş (Elraenn), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Twitch platformunda tam zamanlı yayıncılık yapmaktadır. Eğitim hayatını, Yeditepe Üniversitesi Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü'nden mezun olarak tamamlamıştır. 1 yıl Amerika'da yaşayan Tuğkan askerlik yapmak için Türkiye'ye geri dönmüştür. Vatani görevini tamamladıktan sonra Eightborn adlı tesktil markasıyla ticarete atılmıştır.

20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları 20 Eylül 2024 Resmî Gazete kararları

Başarılı yayıncı oyunculuk ve tiyatro üzerine de eğitimler almış. Hayvanlara ve sürüngenlere karşı ön yargıyı kırmak için Youtube'ye girmek isteyen Tuğkan "Karınca Çiftliğim" isimli Youtube kanalını açmıştır. Kanalın genel konsepti egzotik hayvanlarla ilgili videolar paylaşma üzerine. Daha sonrasında ise "Elraenn" isimli Twitch kanalını açan başarılı yayıncı sohbeti ve samimi tavrıyla has bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. JTG TV'nin Noobstar yarışmasından sonra ise Tuğkan, Twitch platformunun en popüler yayıncılarından biri haline geldi. Tuğkan daha sonra ise JTG'nin House of Gamers yarışmasına katılmış ve her iki yarışmadan da iyi bir kitle kazanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi