Cemal Öztaylan kimdir? Cemal Öztaylan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Cemal Öztaylan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Cemal Öztaylan kimdir? Cemal Öztaylan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Cemal Öztaylan’ın biyografisini haberimizde derledik…

Cemal Öztaylan Kimdir ?

Mehmet Cemal Öztaylan, 25 Kasım 1954'te Balıkesir Bandırma'da doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Hadiye'dir. İktisatçı; Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nü bitirdi. İl Genel Meclisi Üyeliğine seçildi. Ulaştırma Bakanlığı Müşavirliği görevinde bulundu. Özel sektör'de genel müdür ve yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptı. Bandırma Belediye Başkanlığına seçilerek bu görevi yürüttü. 19. Dönem Balıkesir Milletvekili. 19. Dönem'de Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. Öztaylan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti Göztepe Sivasspor'u 3-2 mağlup etti

Cemal Öztaylan neden el hareketi çekti?

AK Parti Bandırma Belediye Başkan adayı Cemal Öztaylan'ın seçim çalışmaları esnasında, Bandırmalı seçmenlerle bir araya geldiği sırada yaptığı hareket dikkat çekti. Kendisiyle diyaloğa giren bir seçmenin söylediklerine karşı el hareketi çeken ve 'Nah' diyen Öztaylan'ın videosu gündem oldu.

Kaynak: Haber Merkezi