ÇEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Sivas, Tokat ve Yozgat'ta elektrik dağıtım hizmeti sağlayan şirketin üst düzey yönetiminde değişikliğe gidildi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Burdur ve Karabük'te idare mahkemesi kurulması kararlaştırıldı Resmi Gazete'de yayımlandı: Burdur ve Karabük'te idare mahkemesi kurulması kararlaştırıldı

Buna göre, 2018'den bu yana ÇEDAŞ'ta Genel Müdür olarak görev yapan Niyazi Kıvılcım, Çamlıbel Bölge'den Sorumlu CK Enerji Yönetim Danışmanlığı görevine getirilirken, şirketin yeni Genel Müdürü Mustafa Altun oldu.

ÇEDAŞ'ta, dün gerçekleştirilen törenle Genel Müdürlük görevini üstlenen Altun, 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi'nde İşletme üzerine yüksek lisans da yapan Altun, profesyonel iş hayatına 2001 yılında enerji sektörüyle adım attı.

CK Enerji ailesine 2015 yılında Alanya Proje Tesis Yöneticisi olarak katılan Altun, 2016-2021 yıllarında ÇEDAŞ'ta, 2021-2024 yıllarında ise Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) bünyesinde yatırım direktörü olarak hizmet verdi. Altun, son olarak CK Enerji bünyesinde Yönetim Danışmanı olarak görev yapıyordu.

Kaynak: AA