Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk'ün mozolesine Ay Yıldızlı bir çelenk bıraktı. Mozoleye çelenk bırakan Cumhurbaşkanı, Misak-ı Milli Kulesi'ne gitti ve anı defterini imzaladı. 

Narin'in cenazesini bekleyen bir kadın 'Gidin yalan konuşun' diye bağırdı, yumrukla susturuldu Narin'in cenazesini bekleyen bir kadın 'Gidin yalan konuşun' diye bağırdı, yumrukla susturuldu

"Siyasi suikastlerin yaşandığı kritik dönemden geçiyoruz"

Erdoğan, imzaladığı anı defterinde şöyle yazdı:

"Aziz Atatürk, YAŞ üyeleri olarak bugün bir kez daha huzurunuzdayız. Zati halinizi ve kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, şuramızın 2024 yılı toplantısının ülkemiz, milletimiz ve TSK için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Dünyada belirsizliklerin arttığı, coğrafyamızda sıcak çatışmaların ve siyasi suikastlerin yaşandığı kritik bir dönemde Türkiye bölgesinin istikrar ve huzur abidesi olarak öne çıkmaktadır. Son günlerde yeniden hortlayan yayılmacı emelleri karşısında gereken her türlü tedbiri alarak, vatanımızı, milletimizi, devletimizi ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız. Bölgemizi kan deryasına çevirmek isteyenlere fırsat vermeyecek, kendi vatandaşlarımızla birlikte dostlarımızın da güven kaynağı olmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun."

Kaynak: Haber Merkezi