Burhanettin Öztürk kimdir? Burhanettin Öztürk nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Burhanettin Öztürk’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Burhanettin Öztürk kimdir? Burhanettin Öztürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Burhanettin Öztürk’nun biyografisini haberimizde derledik…

Çin'in doğusunda etkili olan kasırgalarda 5 kişi öldü, 88 kişi yaralandı Çin'in doğusunda etkili olan kasırgalarda 5 kişi öldü, 88 kişi yaralandı

14 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş'ın kaybında yeni gelişme, cinayet itirafı geldi mi? 14 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş'ın kaybında yeni gelişme, cinayet itirafı geldi mi?

Burhanettin Öztürk kimdir?

52 yaşındaki fabrika işçisi Şaban Ataş'tan günlerdir haber alınamıyor. 22 Mart'ta Muğla'dan kaybolan Şaban Ataş'ın kuzeni, Şaban'ın eşi Emine Karabulut ve oğlundan şüphelendiğini açıklamıştı. Emine Hanım ile sevgili olduğu iddia edilen Burhanettin Öztürk, Müge Anlı stüdyolarına gelerek, Şaban Ataş'a dair bildiklerini anlattı.

Burhanettin Öztürk, Şaban Ataş ile ilişkisini, "Biz Tom ve Jerry gibiydik. Ayrılmaz ikiliydik" sözleriyle açıklamıştı. Burhanettin, Şaban'ın kaybından sonra Emine Hanım ile birlikte yayla evine eşya taşıdığını açıklamıştı. 

Emine Karabulut, eşinin kaybından sonra verdiği şüpheli ifadelerle dikkat çekiyordu. Eşinin hayatta olmadığının sinyalini veren Emine Karabulut, "Ben önce başka bir kadına gittiğinden şüpheleniyordum ama öldürülmüş olabilir" demişti.

Kaynak: AA